Известни личности, които вярват на клетви и магии

Има известни личности, които са склонни да вярват в магии, да се увличат от вещерство или да вярват, че нещастието им се дължи на клетви.

Вижте кои са те:

Бьорк

Ако има някой, на който му отива да е мистичен и окултен, то това със сигурност в Бьорк. Исландската изпълнителка не крие в какво вярва и в интервю споделя: „Майка ми правеше магии и вярваше в астрологията.

Тя ме запозна с всички окултни същества в Исландия. Самата аз вярвам в повечето от тези истории. Плутон заема важно място в моята натална карта и това не е случайно. Аз създавам отново и отново вселената всяка сутрин, с всяко мое събуждане и я убивам всяка вечер.“

Лана Дел Рей

През февруари 2017-а, скоро след като Доналд Тръмп бива избран за президент на Америка, Лана пуска tweet (вече изтрит), който съдържа 4 съставки и пише: „Всичко може да бъде намерено онлайн“. Феновете започват свое разследване и се оказва, че изпълнителката е в интернационален магьоснически заговор за магия на Тръмп. По-късно през 2017-а Лана си признава в интервю. „Да, исках да го направя. Защо не?  Вижте, аз правя много глупости. Освен това вярвам, точно като Джон и Йоко, че силата на мисълта е могъща. Мислите са много силни, те се превръщат в думи, а думите в действия. Действията пък водят до истинската промяна. Вярвам, че думите са една от формите на магията. Наистина вярвам в мистичното“, споделя всеобщата музикална любимка.

Майкъл Джексън

Майкъл ДжексънТеоретиците на конспирацията смятат, че покойният Майкъл Джексън е бил бивш член на илюминатите от младостта си и е станал жертва на тайното общество в момента на смъртта му, уж убит с цел печалба. Музикалните му видеоклипове бяха сред първите, които представиха окултни изображения през 80-те, най-вече във видеоклипа „Трилър“, в който той се превръща в звяр и тероризира млада жена.

Дейвид Бауи

Рок изпълнителят, който обича да експериментира с музиката, стила си на обличане и начина си на живот, открива своите окултни интереси през 70-те. През 1976-а, докато записва албума си Station to Station, той е погълнат от алкохола, наркотиците и магиите. Близки до Бауи споделят, че страстта му към окултизма става толкова голяма, че той започва ритуали за успех и слава и, разбира се, за да се предпази от демоните, които са навсякъде около нас. Свидетели на този му период споделят, че рок звездата рисувал пентаграми навсякъде, където можел. Обсесията му придобила нелепи размери, когато той започнал да вярва, че магьосници искат да откраднат част от него, за да създадат бебе демон. Последвала и среща с бял магьосник, който прогонил злите духове от дома му.

Филип Киркоров е убеден, че го е преследвало циганско проклятие

Филип КиркоровМегазвездата на руската музика Филип Киркоров станал жертва на клетва. Над 30 години певецът страдал заради циганско проклятие.

Изпълнителят невинаги е имал весел живот. Нещастията започнали да го преследват още след ранната смърт на майка му през 1994 година.

„С днешна дата съм здрав и щастлив, но имаше една клетва на циганка, която ме преследваше дълги години. Но минаха 30 години и вече съм свободен от нея”, споделя пред руската преса звездата.

След това твърдение, Киркоров обясни, че много от неприятностите в живота му са предизвикани от тежко циганско проклятие. 33-годишната Лилия Мухомадеева е осъдена за кражба от гримьорната на младата звезда по време на негов концерт през 1993 година.

Ромката задигнала часовник на певеца, за което била осъдена на 3 години затвор.

Но преди да влезе зад решетките тя се провикнала в съдебната зала „Проклинам те, Филип, никога да нямаш деца и щастлив брак, както и да останеш сам-самичък на света”.

Скоро след тази клетва, майката на Киркоров се разболява тежко от рак на черния дроб.

Той има деца от сурогатна майка.

- реклама -