Шанел

Изтънчена елегантност и класически силуети от новата дизайнерка на Шанел – СНИМКИ

Всички погледи в Парижката седмица на модата днес бяха насочени към Вирджиния Виард – новият дизайнер на модния мастодонт „Шанел“. Дълги години тя бе дясната ръка на Карл Лагерфелд, а след смъртта му пое неговите функции.

В първата си солова изява, Виард се оказа достоен наследник на „кайзра“ на модата с наистина впечатляваща колекция висша мода за сезон Есен-Зима 2019/2020.

Изтънчена елегантност и класически силуети

Това описва най-добре показаните модели на Вирджния Виард по време на ревюто, което се проведе в любимия на Лагерфелд Гран Пале в Париж, чието фоайе той обичаше да преобразява в различни мизансцени. Този път то бе превърнато в публична библиотека, а моделите дефилираха между лавици с книги.

Новата дизайнерка на „Шанел“ показа много шик, като определено се придържаше към чистата концепция за стил на Коко Шанел и Карл Лагерфелд. Елегантни и изискани костюми, описващи силуета рокли, туид и много копчета – друга запазена визия на модната къща.

В колекцията присъстваха и емблематичните за марката сака, с класическия силует и без яка. Но, Виард бе съумяла да вложи своя иновативен стил, без това да става за сметка на великолепието на миналото.

Убедете се като разгледате първата й самостоятелна колекция за „Шанел“ по-долу.

 

 

 

- реклама -