Борисов: Ако не приемат със 165 депутати управлението, това са страхливците, това са бъзльовците- ВИДЕО

Ако има служебно правителство, Борисов ще влезе в президентската битка. Това стана ясно от думите на Бойко Борисов пред журналисти пред болницата, от която днес го изписват. Той претърпя интервенция на крака.

Изпращам Митов, Дончев и Любен Дилов-син на преговори с „Има такъв народ“ за подкрепа на правителството ни.

„Странно ми е как Демократична България, уж дясна партия, са на практика най-левите в момента, изведнъж започна да харесва и е готова без никакви претенции за нищо да подкрепи Слави Трифонов“, коментира пред журналисти Борисов.

Борисов разказа история как Костов не е подал ръка на Слави Трифонов, когато са били на кино.
„Уважавам много Иван Костов, защото е твърд човек. Партията на Иван Костов днес подкрепят тази партия на Слави Трифонов, а не най-голямата европейска призната партия от всички. До вчера те бяха чалгари за тях, изведнъж отиваме безусловно, да са те, да не са ГЕРБ. Ние това искаме да се запомни за историята. Както видяха, блъфират с Росенец, но ние подкрепяме за Росенец, не само подкрепяме, а и внасяме“, каза още Борисов.

„Странно ми е как „Демократична България“, уж дясна партия, са на практика най-левите в момента, изведнъж започна да харесва и е готова без никакви претенции за нищо да подкрепи Слави Трифонов“, коментира Борисов.

„Ние подкрепяме разследването за „Росенец“ и затова внасяме предложение за създаване на такава комисия. Как Симидчиев, който беше в моя съвет, беше подкрепен от всички. В момента има брутално мнозинство от 165 души“, каза Борисов.

„Аз съм я сърбал попарата на Христо Иванов, когато сменихме шефа на Софийския затвор, шефа на ВКС, бях добър. Като се заяви, че иска да е главен прокурор, тогава станахме лоши“, добави той.

На въпрос защо са се развалили отношенията му със Слави Трифонов Борисов отговори: Той реши да прави партия, аз още не съм решил да правя шоу.

„Ако и едните, и другите не ни подкрепят, ще върнем утре следобяд или най-късно в петък мандата. Ако не приемат със 165 депутати управлението, това са страхливците, това са бъзльовците“, добави той.

Парламентът да вземе решение за Щаба. Да гласуват със същия състав ли ще е или с нов. Министърът за една минута може за подпише. Това заяви Бойко Борисов.

На въпрос защо са се развалили отношенията му със Слави Трифонов Борисов отговори: Той реши да прави партия, аз още не съм решил да правя шоу.

- реклама -