Бартоли

Изписаха Бартоли от болницата

Бившата тенисистка Марион Бартоли вече не е в болница.Французойката беше изписана от лечебното заведение в Мерано, където постъпи преди няколко седмици.
Шампионката от Уимбълдън 2013 страда от мистериозна инфекция, заради която загуби повече от 20 кг. от теглото си. Тенисистката прави алергични реакции към голяма част от хранителните продукти, а заради заболяването се наложи дори да й преливат кръв. Благодарение на адекватното лечение, тя вече е по-добре.

„Най-после си тръгнах от болницата. Предстоят ми бебешки стъпки, но сега вече мога да видя слънцето в края на тъмния тунел. Вечно ще бъда благодарна на медицинския екип, който се грижи за мен”, похвали се Бартоли в социалната мрежа Twitter.

Пътят през ада

В интервю за радио RTL пък французойката разкри, че е хванала вируса при пътуванията си между Австралия, Ню Йорк и Индия в началото на годината. „Мислех, че съм преживяла всичко на корта, но това, през което преминавам през последните няколко седмици, е десет пъти по-лошо. Бях на системи всеки ден, хранеха ме с тръба в стомаха… битката е дълга. Преминах през ада, но мисля, че сега съм на правилния път към възстановяването“, заяви Бартоли.

- реклама -