мъж, простреля, жена, фризьорски салон, София

Изоставен партньор с ограничителна заповед простреля жена във фризьорски салон в София

55-годишна жена беше простреляна с газов пистолет около обяд днес във фризьорски салон в София. Тя е в стабилно състояние, без опасност за живота. Това съобщиха от Военномедицинска академия, където пострадалата е била приета.

Жената е транспортирана от екип на Спешна помощ в Спешното отделение на ВМА. След направени изследвания са били установени по два броя сачми в лявото слепоочие и в лявата длан, които са извадени.

Инцидентът стана около обяд във фризьорски салон на столичната ул. „Любен Каравелов“. Заподозреният извършител е мъжът, с когото 55-годишната жена е живеела на семейни начала. Той имал издадена ограничителна съдебна заповед, която вече бил нарушавал. Стрелецът е на 51 години, известен е на полицията и в момента се издирва, след като е успял да избяга след стрелбата.

На местопрестъплението е извършен контролиран взрив на оставената от мъжа раница, в която е имало данни, че може да има експлозив. Оказало се е, че съдържа само дрехи. Това съобщи началникът на първо районно управление комисар Ивайло Величков.

Източник: Dir.bg

- реклама -