Изложение ”За туризма 2018” стартира в Бургас

За четвърта поредна година изложението и бизнес форума За туризма 2018 ще посрещне представители на бранша на 16 и 17 март в Експозиционен център Флора.

Проявата цели максимално да съдейства на хотелиерите, ресторантьорите и собствениците на различни заведения в курортите да предлагат качествени продукти и услуги на своите клиенти. По този начин те ще могат да отговорят на потребности на различните целеви групи, включително и българските туристи, за да оставят трайни положителни впечатления и удовлетворение от реализираната почивка.

Форматът на събитието е делови и е типична среща B2B.
 Община Бургас и ОП „Туризъм” ще се включат в Бизнес форума със свои експерти за представянето на нови туристически обекти и коментар по актуални въпроси за развитието на туризма в региона.

Всички представители на туристическия бранш могат да включат в календара си посещение на изложението За туризма 2018, за да бъдат в крак с тенденциите и новостите в неговото развитие и за да осигурят успех в своя бизнес.

Организатор на проявата е Експо Тим ООД в партньорство с Община Бургас и Експозиционен център Флора и подкрепата на браншови организации от сферата на туризма.

Повече информация За Туризма 2018 можете да намерите на Фейсбук страницата на събитието: www.facebook.com За-Туризма-Бургас-2018

- реклама -