Изчезна красива рейнджърка от Карлово, колата ѝ намерена в автоморга с петна от кръв

рейнджър

Рейджърка от Карлово е изчезнала от дома си преди няколко дни. Младата жена е военнослужещ в 61-ва Стрямска механизирана бригада, но от няколко дни не се е появявала на работа.

Военна полиция е влязла вчера в дома на Десислава Стоянова, който бил отключен. Там открили мобилния ѝ телефон да се зарежда, телевизора работел. По всички личало, че жената е излязла набързо, но от нея нямало и следа. Автомобилът ѝ, който обикновено бил паркиран пред блока, също липсвал.

Този следобед колата е намерена в автоморга

По информация на Тraffic news по седалката на автомобила имало петна от кръв. На място са криминалистична лаборатория и военна полиция. Карлово е блокиран от униформени.

Деслислава е разведена, има син на 15 години, който живее с баща си. Все още няма яснота кога служителката на 61-ма Стрямска бригада е видяна за последно. Тя е обявена за издирване на 5 декември. На същата дата е образувано и досъдебно производство във Военна прокуратура за отклонение от военна служба.

Според колеги на жената, от известно време пред портала на поделението идвал черен джип, който чакал Десислава от работа.