Иво Ивков, Левски
Снимка: кадър ЛевскиТВ

Ивков показа офертите за играчи на Левски за 6 млн. лв.

На събитие без камери и микрофони изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков е показал офертите за футболисти, които станаха причина за конфликт сред ръководителите на стадион „Георги Аспарухов“. Тайната изява е поредният епизод от конфликта между ръководителите на „Герена“. Ивков е съобщил, че не комуникира със собственика на клуба Наско Сираков, въпреки че през февруари заяви, че „няма личностен конфликт със Сираков“.

Ивков обяви преди месец, че собственикът Наско Сираков е отказал оферти за играчи на стойност 6 млн. лв. Става въпрос за продажби на Андриан Краев и Хосе Кордоба. По-късно Сираков нарече това лъжа.

Dsport.bg съобщава, че Ивков е показал предложения за Кордоба за 1.8 и след това 2 млн. евро от Брьондби. По-късно руският Сочи предлага 2.5 млн. евро. Сираков обяви преди ден, че „клубът е бил посъветван да не прави бизнес с руски отбор“. Изпълнителният директор потвърди думите му. Ивков разкри, че е преговарял с бившия панамски клуб на Кордоба, тъй като му се дължи 25% от бъдещ трансфер на защитника. Паманците са били склонни да намалят процента.

За Андриан Краев е имало оферта от унгарския Фехервар за 600 000 евро. С бонусите сумата е можели да стигне до 750 000.

Директорът допълни, че няма да допусне да бъде наричан лъжец и че дните му на поста са преброени.

- реклама -