Ивелин Попов, Левски
Снимка: facebook.com/levskiofficial

Ивелин Попов се завръща в Левски

Левски си върна Ивелин Попов, съобщиха официално от клуба. Юношата на сините се завръща на стадион „Георги Аспарухов“ като свободен агент. Неговият контракт е за две години!

Ивелин Попов е роден на 26 октомври 1987 година в София. Той е трикратен победител в анкетата „Футболист на годината“ – през 2015, 2016 и 2017 година. Доскорошният капитан на националния тим има 90 срещи за лъвовете. Той има и 18 гола за националния отбор на България.

„След почти 12 години футболен път в чужбина и няколко трофея спечелени зад граница, мисля, че дойде времето и моментът да се завърна у дома! Там откъдето започна всичко! В момент, толкова важен за Левски и за Мъри – треньорът дал ми криле за големия футбол, е ред аз да се отплатя! През годините, както и към днешна дата съм бил канен и от други – български и чуждестранни отбори, за което благодаря. Но истината е, че гласът на сърцето винаги е бил един! Не съм от хората, които ще говорят много, ще дават интервюта, и ще залъгват с гръмки фрази. Аз идвам за да печелим! Левски е вечен!“, заяви офанзивният халф.

Ивелин Попов ще бъде представен официално в музея на Левски, както и ще говори пред медиите. Това ще се случи в навечерието на 108-я рожден ден на клуба.

- реклама -