Гласът на България
Снимка: bTV

Иван Лечев спаси актриса в „Гласът на България“

18-годишна актриса изкуши Иван Лечев да натисне бутона за кражба в „Гласът на България“ и така да я спаси от отпадане от шоуто в неделя вечер. Василена Караманлиева изгуби двубоя с актрисата Яна Огнянова в отбора на Камелия, но китаристът бързо си я прибра.

Брюнетката обикаля театралните сцени с родителите си от дете и в момента е част от „Лекция 2 за всеобщата просвета“ на Камен Донев.

Липсата ѝ на опит зад микрофона не попречи на рокаджията в журито да я пожелае във вокалната си армия.

Зевзеци в социалните мрежи моментално го подкачиха за афинитета му към актрисите. Четвъртата си съпруга Жени Александрова Лечев срещна пак в музикален формат на bTV. Тогава той бе китарист в бенда, а актрисата от театър „Зад канала“ – беквокалистка. Двамата имат 17 години разлика във възрастта и син, който тази есен трябва да бъде първокласник.

Към червения бутон посегна и Михаела Филева, която спаси от отпадане екстравагантната Диди Бунтова. Стройното миньонче има школовката на музикант с 11-годишен стаж по клубовете в Европа, но Графа избра в отбора му да остане гласовитата участничка с арменски корен Ивана Муцкова.

Снимка: bTV

Женската част от аудиторията имаше повод за празник, след като Михаела Филева избра към нокаутите да продължи една от звездите на сезона Калоян Николов. Бургазлията се превърна в любимец на зрителките заради поразителна прилика с актьора Джейсън Момоа, който изигра безскрупулния хал Дрого в „Игра на тронове“. Калоян стигна до двубоя с адаша си по фамилия Роберто с изкълчен глезен, но това не му попречи да подскача като за световно по време на вокалната битка на сцената.

- реклама -