Ивайло Петев
Снимка: ludogorets.com

Петев: „Лудогорец има проблем, но ще вземем титлата“

Новият треньор на Лудогорец Ивайло Петев беше представен официално от клуба. Той заяви, че отборът ще направи всичко, за да спечели титлата.

„Искам да благодаря на собствениците за доверието. Ще дам всичко от себе си, за да помогна на отбора да се върне на правилния път. Не е тайна, че имаме малък проблем. Всички имаме една единствена цел и съм наясно с абсолютно всичко, което хората очакват. Знам какво мога и какво искам. Отборът разполага с изключително добри футболисти. Лудогорец винаги играе атакуващ футбол“, каза Петев.

„Винаги гледам какво ще се случи утре, а не лежа на стари лаври. Лудогорец е на второ място, но всичко е в наши ръце. Най-важният мач е в неделя. В Лудогорец винаги са играли доста добри играчи. Имаме достатъчно футболисти, като ще дойде времето на всеки един“, добави той.

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев, заяви, че е изключително развълнуван от факта, че Петев се завръща в Разград.

„Защо съм развълнуван – защото преди 12 години се срещнаха моят и неговия път в Лудогорец и тогава заедно с него и с другите колеги, които започнахме това начало, с помощта на двамата собственици Кирил и Георги Домусчиеви, започнахме тухла по тухла да градим този клуб, който смея да твърдя, че вече е сериозен фактор в европейския футбол”, каза Петричев.

„С Ивайло сме минали през много изпитания, спечелили сме много битки. В един определен момент по неписаните футболни закони, нашите пътища се разделиха, но ние винаги сме знаели, че рано ли късно пак ще бъдем заедно. Нашите фенове са го виждали нерядко на „Хювефарма арена”, за да подкрепя Лудогорец. Той носи ДНК-то на Лудогорец в себе си. Всички сме много щастливи, той също, тук има много стари приятели”, добави Петричев.

- реклама -