сн. Фейсбук

Ицо Хазарта за онлайн обучението: Единственото възможно в тази ситуация

Известния български рапър Ицо Хазарта празнува рожден ден. Изпълнителят има две дъщери и очаква третото си дете.  Хазарта гостува в предаването “ Тази събота“ по БТВ. Христо Петров, както е истинското име на изпълнителя, е известен с метафоричния си език и хумор, като и с позициите си  по обществено значими теми.

На въпрос на Дияна Любенова  какво мисли за онлайн обучението като родител в типичния си стил  Хазарта отговори: „Българското училище за много от родителите представлява нещо като детски клуб, в който да могат безплатно те оставят децата си, за да може някой да им ги гледа, нали, току-виж може и да научат нещо, но основното е някой да ги гледа.

Мисля, че за първите там 2-3 месеца от учебната година за сега има „САМО“ 70 мъртви учители, така че ако се възстанови присъствената форма на обучение, има още доста живи учители, може и да има някакви сухи съчки, които да изгорят, през следващите месеци, но нали това не е толкова важно.

Единственото възможно в тази ситуация е онлайн. Всички знаем, че не е това, което искаме да бъде. Но по-добре така, отколкото…“, каза още в типичния си стил Хазарта.

- реклама -