Ицо Хазарта си прави селфи със среден пръст в парламента (СНИМКА 16+)

Христо Петров, Ицо Хазарта, си направи селфи с неприличен жест в НС, докато течеше изслушването на вицепремиера. „Току що станахме свиделел на още една отвратително грозна демострация. Ваш колега, от вашата ПГ показа изключителни неприличен жест към народните представители. Това е заснето. Той напусна пленарната зала. Вие не можете обективно да видите какво прави всеки от народните представители, но ви призовавам да наложите наказание порицание на Христо Петров“, настоя Десислава Атанасова пред зам.-председателя на НС Мирослав Иванов. Тя определи случилото се като груба и просташка демонстация. Не сме в кръчма в която той обичайно се намира за да пее, а сме в НС и това е недопустимо, заяви Атанасова.

Ангел Георгиев от „Възраждане“ също поиска залсужено накзание и обвини „Промяната“, че налагат рецидиви. Имало всеки ден прояви, намекна и за скандала с Искрен Митев, който ден по-рано хвана вратовръзката на лидера им.

Мирослав Иванов от „Промяната“ призова депутатите да осмислят и собственото си поведение. Ако тръгнем на всички да налагаме наказания, вероятно половината зала ще осъмне с такива, заяви той.

През февруари от „Възраждане“ се оплакаха, че Хазарта показал среден пръст в пленарната зала на Костадин Костадинов.

- реклама -