Ицо Хазарта, призовка, прокуратура, заплахи

Ицо Хазарта получи призовка в парламента

Рапърът Ицо Хазарта, който е и депутат, получи писмо от Прокуратурата. Това се случва дни след като той обяви, че е бил заплашван заради подкрепата си за „Продължаваме промяната“.

В своята публикация в социалната мрежа Фейсбук, където той съобщи новината, Петров изрази недоволството си, че писмото, което вероятно съдържа призовка, му е предадено в Народното събрание, а не в дома му.

„Днес от прокуратурата решили да дойдат в парламента, за да ми връчат писмо. Не на домашния адрес, както е по закон, а в парламента – пред двеста журналисти и камери, за да може всички да видим колко добре се справят в борбата срещу престъпността“, написа Христо Петров.

И обяви, че няма доверие на прокуратурата:

„Не вярвам на тази прокуратура и не познавам нито един човек, който да им вярва. Единственото правилно нещо е да не участвам в тяхната игра. А в деня, в който България има нов и независим главен прокурор – първата ми работа ще бъде да го запозная подробно със случая, за който разказах преди дни“, написа още Ицо Хазарта,

Припомняме, че след като той обяви, че е заплашван по политически причини, прокуратурата се самосезира по случая и започна проверка.

- реклама -