Веселинов, ВМРО, НФСБ, избори коментар програма

Искрен Веселинов – ВМРО: Готови сме да поднесем извинения към НФСБ, ако се чувстват засегнати от нещо – Видео

От ВМРО декларираха готовност да бъде поднесено извинение към НФСБ, ако от партията на Симеонов се чувстват засегнати от нещо.

Това обяви Искрен Веселинов по повод декларацията на НФСБ, които обявиха, че замразяват преговорите с ВМРО за евроизборите.

ВМРО не води разговори за явяване на избори с нито една политическа сила извън „Обединени патриоти“, заяви Искрен Веселинов.

„За нас проблемът има няколко страни. На първо място това е принципният въпрос за политиките, които следва да се отстояват. За нас въпросът за явяване на евроизборите е част от общия въпрос за единодействие в парламента и управлението за постигане на реални резултати“, обясни Веселинов. Според него въпросът не бива да се свежда до личностите, които ще влязат в листата, а до общите идеи, които патриотите могат да реализират съвместно в следващите месеци и години.

Депутатът коментира още издигнатата кандидатура за евродепутат на Ангел Джамбазки от гражданско обединение, което определи като знак за това, че той има широка обществена подкрепа.

- реклама -