Ирландският Джо Кокър скара Графа и Лечев в „Гласът на България“

Eто и последните новини от най-гледаното риалити по БТВ.

Неочаквана прошка получи Камелия от един от най-колоритните участници в „Гласът на България“. Митко Алексиев е пълно копие на Тони Стораро като глас,  визуалната им прилика също е поразителна. Той пробвал късмета си в шоуто през 2018 г, но без успех, защото не се представил на ниво. Като представител на поп-фолк жанра обаче Камелия скочила на сцената и му се скарала за нестабилното звучене, което саботирало таланта му.

„Понеже аз съм човек на доброто и се стремя да отбягна гнева си, избирам Камелия!“, заяви Митко в неделния епизод на музикалното риалити, след като предизвика трима от треньорите да се обърнат на изпълнението му. „Много ти бях бясна миналата година!“, призна му Камелия, а той не й остана длъжен: „И аз на теб!“.

Преди да засвири на кларинет гръцки шлагер, Алексиев разсмя екипа зад кулисите с чистосърдечната си откровеност: „Откакто излезнах на „Гласът на България“ миналата година, почувствах се много супер. Хората започнаха да искат да се снимат с мен. Имам много фенки, но нали ви казвам, не мога да бъда с всяка“. Пред водещите Павел и Венци Венц той обясни, че в музиката вижда шанс да се върне в страната си. Близо 20 години той е емигрант в Германия, занимава се с доставки на стоки, а уикендите весели балканските общности по партита.

Трус сред треньорите, но не от смях, а от вълнение, пък предизвика Крис Макартър. Ирландецът направи сърцат кавър на With A Little Help From My Friends на Джо Кокър, заради който Графа бокира Иван Лечев. Китаристът моментално скочи и нападна Графа с въздушни крошета. „Ела ми тука, бе!“, викна Лечев, а Графа имитира зрелищен отскок от удара и заяви: „Нали знаете, че мъжете първо трябва да се скарат, и после стават най-добри приятели!“. Докато двамата сипеха заплахи по сцената, Камелия вкара еротика в тактиката си за привличане на Крис: „Когато те видях, твоята лудост направо ме облада!“, заяви тя. Това проработи и Макартър я избра за треньор.

Крис напуска добре платената си работа във Великобритания, за да последва любимата си в България. Скоро двамата се разделят, но момчето остава, за да прекара лятото тук. Така среща новата си любов, която също е нашенкa.

 

 

- реклама -