Ирина Шейк

Ирина Шейк отрича да има пластични операции

Ирина Шейк категорично отрече да си е правила пластични подобрения и операции по лицето. „Постоянно чета заглавия по таблоидите и коментари в социалните мрежи, че съм си слагала филъри в устните или скулите. И това ме разсмива, защото изобщо не е вярно. Аз не съм от онези звезди, които се страхуват от годините. Имам бръчки и знам, че те ще стават все повече. Хората трябва да приемат остаряването на човешкото тяло и да започнат да намират красотата в тези процеси“, заяви 33-годишния руски модел пред сп. Harper’s Bazaar.

Красавицата, която последните месеци е в центъра на вниманието заради раздялата си с Брадли Купър е категорична, че никой не може да бъде перфектен. „Самата аз не се имам за такава. Ето например постоянно се виждам с двойна брадичка. Ако някой има нужда да си сложи силикон в устните и това ще го накара да има по-високо самочувствие – няма да го съдя. Но, аз вярвам в естествената красота“, категорична е Ирина Шейк.

Тя също така отбелязва, че не се влияе от хорското мнение и това не може да съботи самооценката й. Ирина знае, че винаги ще има някой, който няма да я хареса и това не я притеснява изобщо. „С всичко, което се случва днес по света трябва да бъдеш непукист. Някои хора ще те обичат, други ще те ненавиждат. И това е напълно естествено“, заключава философски моделката.

- реклама -