Инвестиция за 2 млн. лева в Бургас

Нов собствен сервизен център откри Волво Груп България в Индустриален и логистичен парк – Бургас. Инвестицията  възлиза на над 2 млн. лева. Базата е  разположена на терен от близо 8000 кв. м., а площта на сервиза е 1302 кв. м. Строежът бе завършен в рекордни срокове за 9 месеца.

В официалната церемония по прерязването на лентата участваха Димитър Николов.На събитието присъстваха и над 200 гости – кленти на компанията.

„Освен традиционното присъствие, което имаме в бургаски регион от десетилетия, усещаме динамичното развитие на бизнес средата и получаваме професионално съдействие от местната власт“, обясни Карин Йохансон, Изпълнителен директор на Волво Груп България след откриването.

В центъра вече се извършва обслужване, сервизиране и продажба на пълната гама товарни автомобили от марките Volvo и Renault. Сервизът разполага с модерно оборудване по световните стандарти на компанията. В него има три проходни канала, четири колонни подемника, три стенда.

Капацитетът на обслужване е 3040 камиона годишно, като може да се работи по 6 камиона едновременно. Екипът се състои от 10 специалисти и мобилна група. Складовата база гарантира осигуряване на резервни части в рамките на 24 часа.

- реклама -