Интернет полудя: Всички се питат къде изчезна през 2019 г. Мелания Тръмп

Западната преса активно обсъжда факта, че 48-годишната Мелания Трамп явно се е покрила от официалните прояви и не се е появявала от началото на 2019 г. Не  публикува в профила си в Twitter, с изключение на кратък пост за снежна буря.

Вече има много различни версии на меланхоличната „екскурзия“ на Мелани: интернет потребителите са съкрушени.

Мнозина свързват мълчанието на първата дама с частично  съкращаването на персонала и намаляване на работата на правителството на САЩ, драма, която продължава от 22 декември миналата година.

Други смятат, че съпругата на Доналд Трампа се е отдала да работи по свой проект.

Между другото, кои планира срещите на  първата дама е загадка, защото в момента, поради нестабилната работа на правителството, президентът и съпругата му не са планирали нито една официална обиколка.

Известно е също, че от началото на годината персоналът на помощниците на Melania Trump е значително намален от десет на пет.

Персоналът, който участва в поддръжката на имота в Белия дом, също е намален от 79 на 29 души. Това положение би могло също да засегне временното отсъствие на Мелания Тръмп на публично място: може би сега се нуждае от време, за да почисти официалната резиденция на президента.

Между другото, миналата година Мелания Тръмп също не се е появявала публично доста дълго време: за първи път е публикувана само на 30 януари. Мнозина след това свързваха отсъствието й с появата в пресата на слухове за изневярата на съпруга си.

- реклама -