Интересно: Как се гневят жените от 12-те зодии

Жените понякога са доста гневни, явно обаче всяка дама се разгневавя според зодиака.

Днес сме ви приготвили интересна информация за гневът на жената.

Везни: Тайно кипи

Жената Везни ненавижда конфронтацията. Не обича да показва гнева си, тъй като не намира тази емоция за достатъчно привлекателна. Но понякога, опитвайки се да стои далече от яда и да не казва какво я тормози, се взривява доста адекватно. Когато това се случи, тя вярва, че е успяла да изрази това, което я тормози, по възможно най-добрия начин.

Скорпион: Причинява емоционално опустошение

Нежните представителки на тази зодия трудно се гневят, но случи ли се това, по-добре се скрийте на най-тайното си място. Техният пренебрежителен поглед ще ви накара да настръхнете, а бруталните и саркастични неща, които ще излязат от устата им, ще бъдат брутални. Те не прощават и не забравят. Бъдете нащрек, защото жените Скорпион могат да ви причинят емоционално опустошение.

Стрелец: Хвърля огнени топки

Този знак е огнен и поради тази причина гневът им бързо се разпалва и пари много. Жените от тази зодия могат с думи да ви сразят, когато са гневни. Въпреки ужасиите, които ще чуете, не бързайте да ги отписвате от кръга си. Дайте им време да поутихнат – това при тях става доста бързо.

Козирог: Чупи неща и тъпче всичко наоколо

Водолей: Бяга от реалността

Обикновено жените Водолей са доста спокойни и трябва доста, за да ги разгневиш. Първо ще спрат да ви говорят, после ще се качат в колата и ще шофират до припадък, за да им мине. Ще се опитат да игнорират източника на тяхното вълнение достатъчно дълго, надявайки се, че по този начин ще укротят страстите.

Ако не успеят, ще се разгневят наистина качествено. И въпреки че ще са извадили от тях всичкото си притеснение, ще им отнеме време, докато започнат отново да ви говорят

Риби: Ще ви качи на влакчето на ужасите

Хубавото на този знак е, че представителите му не се ядосват често. Но когато това се случи, те са ужасяващи. Но човекът, който най-много си пати от гнева им, са те самите. По средата на спора жените Риби са склонни да проявяват насилие, да показват признаци на саморазрушение, а въображението им още повече подклажда огъня. Когато се успокоят, имат нужда от известно време, за да излекуват сърцата си.

Източник: Obekti.bg.

 

- реклама -