Интересен, шарен и пъстър ден за Овните

ОВЕН
Интересен, шарен, пъстър ден. Стари неща ще искат вниманието ви и ще гълтат енергията ви. А толкова ще имате нужда от специално отношение, от одобрение и аплодисменти. Може би на първо място вие сами отчетете заслугите си.

ТЕЛЕЦ
Три неща биха осмислили деня ви и ви донесли радост и вътрешно удовлетворение – благодарност към хората в живота ви, отчитане на победите си и една добрина за някой друг. Опитайте и отчетете промените в живота си.

БЛИЗНАЦИ
Всичко ще ви доскучава твърде бързо и ще търсите нови занимания и предизвикателства. Светът така или иначе няма да спре, затова правете нещата едно по едно. Фо-ку-си-рай-те се!

РАК
Привързаностите са нещо, което ви придържа към материалния свят и ви отвлича от важните неща и развитието на душата ви.

ЛЪВ
Добър се очертава денят за вас, въпреки малките неудобства. Бъдете внимателни с разпределянето на финансите, забравете дребните изкушения, за едрите ще ви е по-лесно.

ДЕВА
Неефективни може да се окажат днес действията ви. Натоварването няма да е никак малко. Разчитайте главно на себе си, ако искате да постигнете резултат.

ВЕЗНИ
Няма да може да се оплачете от липса на разнообразие. Денят е най-вече за комуникации с чужбина. Сигурно ще градите мащабни планове, но изпълнението им може да ви затрудни.

СКОРПИОН
Очаква ви един силно енергетизиран ден, от вас зависи как ще приложите всички енергии, които ви тресат. По-добре ги канализирайте за приключване на вече започнатото, отколкото да стигате до конфликти с колегите си.

СТРЕЛЕЦ
Днес бихте могли да се похвалите с “добра ръка”. Нещата ще се развиват според плановете ви и дори блъфовете ще се окажат ефектни. Яхнете късмета, не се колебайте.

КОЗИРОГ
Лесно ще ви забелязват и оценяват качествата ви, но съмненията са нещо, за което сами трябва да си помогнете. Поработете върху това

ВОДОЛЕЙ
Другите са важни, защото те осмислят живота ви, но не се фокусирайте прекалено много върху тях. Дайте си сметка какво искате и намерете общото помежду ви.

РИБИ
Доста работа ви очаква. Денят е подходящ за диети и грижи за здравето, но покрай всичките ви ангажименти, едва ли ще ви се мисли за това.

- реклама -