Интерактивно видео на фасадата на Министерство на туризма популяризира български забележителности

От този месец гражданите и гостите на София могат да получат разнообразна информация за националните туристически обекти чрез видео материали, снимки и текстове, благодарение на иновативна концепция за интегриране на дигиталната и външна реклама.

Създателите на интерактивния туристически гайд на България – платформата ILoveBulgaria разработиха цялостната креативна концепция и реализираха проекта за брандиране на витрините на Министерството на туризма на ул. „Съборна“ №1. Видео монитори излъчват на ротационен принцип видеа за различни български забележителности и общини.

Платформата разполага с разнообразна информация за националните туристически обекти и промотира страната ни като целогодишна туристическа дестинация.

Видео материалите ще бъдат променяни периодично, за да могат посетителите на българската столица да се информират за природните и исторически забележителности – най-подходящи за посещение през дадения сезон. Тази концепция беше разработена под ръководството на българския скулптор проф. д- р Пламен Братанов, водещ специалист в областта на индустриалния дизайн и член на Съюза на българските художници.
- реклама -