Ананиев Нинова събор

Информационна кампания на МЗ: Ваксинирай се до края на октомври, спечели смарт часовник

Министерството на здравеопазването ще раздава смарт часовници в опит да стимулира ваксинацията срещу COVIID-19. От ведомството на Стойчо Кацаров обясниха, че започват нова информационна кампания, която включва изпращането на кратко текстово съобщение (SMS) до частните абонати на трите телекомуникационни оператори в страната – А1, Виваком и Теленор, както организиране на поощрителна игра с предметни награди за ваксинирани лица.

„Кампанията ще продължи един месец – до 31 октомври 2021 година. Съобщението, което насърчава потребителите да се ваксинират срещу COVID-19, ще бъде изпратено на мобилните абонати на трите телекома, без значение какъв е техният ваксинационен статус към момента на изпращането му. То ще гласи: „Ваксините срещу COVID-19 спасяват живот! Имунизирай се до 31.10.2021 г. и участвай за един от 102 смарт часовника. Повече тук: https://coronavirus.bg/. Кампания на Министерството на здравеопазването.

Като част от кампанията Министерството на здравеопазването организира и поощрителна игра с предметни награди за ваксинирани лица. С нея ще бъдат раздадени общо 102 смарт часовника. Печелившите ще се определят на случаен принцип чрез жребий, проведен от МЗ. Правила на играта, формата за регистрация и допълнителна информация са достъпни на интернет страницата на кампанията www.coronavirus.bg.“, посочват още от МЗ.

 

- реклама -