индийски хороскоп

Индийският хороскоп, чиято точност ще изуми дори скептиците

Индийският хороскоп съществува повече от 5 хиляди години и той се различава от астрологичния,  по това, че е съставен не само от Слънцето, но и от други видими звезди. Може би затова неговото описание е поразително и с невероятна точност. Нищо чудно, че индийците не напускат дома си, без да прочетат прогнозата за деня и … не изграждат отношения с човек, без да знаят неговия знак.

Маймуна, Слон, Тигрица, Елен … Потърсете своя „нов“ знак според датата на раждане!

Мангуста 11-23 януари

Тези хора са склонни да идеализират както своя живот, така и живота на онези, които познават. Поради това им е трудно да работят в екип, често са разочаровани от хората. Те са много очарователни, но трудно може да спечелите доверието им. Ако обаче успеете, то тогава по-добре е да не си намирате партньор или приятел, защото силно ще ви ревнуват. Освен това те са доста свободолюбиви и не желаят никой да ги контролира. За тях също е важно да намерят любимия си бизнес и да се реализират в него. Освен това мангустите виждат цел в работата си, като не забелязват препятствия и поразяват с трудолюбието и търпението си.

Маймуна 24 януари – 5 февруари

Отвън представителите на този знак могат да изглеждат студени или безразлични, но всъщност зад таз стена се крие една уязвима душа. Малко хора знаят, че оставайки насаме със себе си, тези хора могат да философстват много за живота си и да правят глобални планове. Често те се стремят към духовност и се опитват да станат по-добри, отколкото са сега. В същото време родените на тези дати от годината се чувстват отлично в компания: те знаят как да спечелят себе си и всички техни приятели се възхищават на чувството им за хумор.

Лъвица 6-18 февруари

Хората, родени под знака на Лъвицата, са много харизматични и красноречиви. Те често имат лидерски качества, но знаят как и кога да отстъпят. Те имат много мила душа и са готови да се откажат от последната си стотинка не само заради любимия човек, но и заради непознат. Може би животът им е свързан с благотворителност или те мечтаят да посветят живота си на нея. Наред с всичко това, представителите на това съзвездие могат да бъдат взискателни към другите и да се обиждат от дреболии.

Кон 19 февруари – 3 март

Тези хора изглеждат спокойни и консервативни. Но това е само на пръв поглед. Всъщност страстите често бушуват в душите им и те не са уверени в своите сили и винаги се съмняват. Конете не могат да живеят без подкрепата на други хора и се нуждаят от тях. Основната цел на техния живот е да се влюбват. Те са готови да се адаптират към партньорите си и да не забелязват недостатъците им. Кариерата за родените на тези дати е от второстепенно значение.

Лъв 4-16 март

Родените на тези дати от годината обикновено са много артистични, емоционални и темпераментни. Те са уверени в своята привлекателност, поради което могат да бъдат магнит за противоположния пол. И това не е случайно. Лъвовете не могат да си представят живота без грижи и внимание към любимия им човек. Понякога представителите на знака Лъв са толкова запалени да помагат или да се грижат за другите, че не забелязват как ги използват. Тези хора обаче не се страхуват от разочарованията.

Крава 17-30 март

Представителите на този знак знаят как да контролират своите чувства и емоции. Те са твърди в намеренията си и добре знаят какво искат от живота. Те учат уроците от всяка грешка в живота си и никога не ги повтарят. За тях е важно да се усъвършенстват, да научат нещо ново, да работят върху себе си. В очите на другите, Кравите изглеждат мъдри и търпеливи. И това качество може да им помогне да станат добър ръководител на екип или глава на семейството.

Слоница 31 март – 12 април

Хората, родени на тези дати, се считат за най-щедри в индийския хороскоп. Търпението и щедростта им към другите могат да бъдат легендарни. И най-интересното е, че те никога не се хвалят с добрите си дела и наистина помагат и общуват с всички искрено. Вярно е, че понякога представителите на този знак поради неувереност в себе си могат да изглеждат ревниви и подозрителни. Това няма да се случи, ако не им се дават поводи.

Жребец 13-27 април

Тези хора се отличават със своята общителност и желание за успех. За тях е трудно да седят на едно място, те винаги се стремят да получат нови знания, винаги са в търсене на себе си. Но те често нямат конкретна цел. Или я сменят ден след ден и година след година. Но ако до представителите на този знак има по-силен човек, който ще може да обуздае тяхната темпераментна и свободолюбива натура и тогава родените под този знак ще могат да се озоват и да живеят в пълна хармония.

Слон 28 април – 10 май

Представителите на този знак обикновено са амбициозни и много издръжливи. Изглежда, че ще могат да се справят с всяка работа и да стигнат до всяка, дори най-невъзможната на пръв поглед цел. Също така тези хора предпочитат стабилността и надеждността във всичко. Както в обществения, така и в личния си живот. Те много ревнуват партньорите си и обичат да контролират отношенията и да вземат всичко в свои ръце.

Овца 11-24 май

Родените на тези дати са едновременно спокойни и темпераментни. В същото време те са склонни да водят вътрешен диалог със себе си и да търсят хармония в собствените си души без психолози и близки. Те могат да бъдат лидери в кариерата, но играят второстепенна роля във връзките. Ще са необходими много усилия, за да спечелите сърцето им.

Змей 25 май – 7 юни

Представителите на този знак са може би най-чувствителните от всички. И често зад маската на безразличието или дори на арогантност, те крият деликатна и уязвима душа. В хората Змейовете ценят интелигентността и добрите обноски, защото самите те, независимо от произхода си, са надарени с тези качества. Но в любовта им е трудно. Понякога Змеят прекалено идеализират отношенията, което може да доведе до разочарование на по-късен етап.

Змия 8-20 юни

Тези хора се стремят да бъдат модели за подражание и да имат власт над другите. Те не зависят от мнението на другите. И всичко това, защото самите те посвещават целия си живот на обучение и самоусъвършенстване. И това въпреки факта, че на другите изглежда, че те са мъдри по природа. В личния си живот те са много предпазливи. Преди да допуснат човек до себе си, представителите на този знак ще помислят сто пъти.

Кученце 21 юни – 5 юли

Предаността и отзивчивостта са качествата, които отличават хората, родени под знака на Кучето. Те не си представят да прекарат живота си сами, затова винаги се стремят да бъдат сред близките си. При това както в моменти на радост, така и в моменти на тъга. Освен това представителите на този знак имат аналитичен начин на мислене, което означава, че те дават правилните съвети и знаят как да ви подкрепят във всяка ситуация.

Котка 6-19 юли

Представителите на този знак са много тактични и приятелски настроени. Изглежда, че няма хора, които може да не ги харесат. Но те самите, притежаващи вродена интуиция, избират само отбрани хора за партньори и приятели. Освен това родените на тези дати са много чисти и обичат комфорта и спокойствието. Шумните компании и партита не са за тях.

Овен 20 юли – 1 август

Тези хора са свикнали да разчитат на себе си във всичко и във всяка ситуация. Понякога поемат непосилна тежест, но я носят до последно, без да се оплакват или да се съжаляват. Отвън представителите на този знак изглеждат прости и отворени, но всъщност, имайки богато въображение, те са склонни да се ровят в себе си и да не показват чувствата си. С най-близките си  хора, родените на тези дати, могат да се държат изключително емоционално.

Котарак 2-15 август

Един от най-противоречивите знаци в индийския хороскоп. Родените под знака на Котараците често са на прага на доброто и злото, осъзнаването и невежеството. Кой път ще изберат, може би зависи само от тях. Едно е ясно: тези хора, благодарение на своята проницателност, имат магическа власт над хората и могат да съблазнят всеки. В същото време те самите много трудно са готови за сериозна връзка. За да задържите представителите на този знак, трябва постоянно да им се възхищавате.

Плъх 16-29 август

Тези хора обичат живота във всичките му проявления, но в същото време за тях е важно да постигнат материално и социално благополучие. Те обичат лукса, удобството и комфорта едновременно. Също така обичат да управляват хората и да контролират положението. Често родените на тези дати са много взискателни към хората, затова дълго време подбират партньорите си.

Гризач 30 август – 12 септември

Представителите на този знак са консервативни, рационални и пресметливи. И тези качества им помагат както в кариерата, така и в семейството. Освен това, ако имат избор, те ще предпочетат работа и заплата, партньор и деца. Комфортът в къщата и роднините за тях от ранно детство са основните компоненти в живота.

Бик 13-25 септември

Външно представителите на този знак изглеждат спокойни и непоклатими. В сърцата си обаче те не са уверени в себе си и се притесняват от тази или онази ситуация. Факт е, че родените на тези дати са много консервативни, така че всякакви промени в живота им предизвикват стрес у тях. Или поне не най-положителните емоции. За да се почувствате хармонично, до представителите на този знак трябва да има партньор, в чиято лоялност и преданост те ще бъдат сто процента сигурни.

Бизон 26 септември – 9 октомври

Родените в този знак на индийския хороскоп се отличават с добра природа и чар. Но в същото време те са склонни да променят настроението си, защото за тях е трудно да контролират чувствата си. До Бизоните трябва да има човек, който е готов да ги разбере и приеме такива, каквито са. Също така е препоръчително представителите на знака да насочват енергията си към работа и творчество, опитвайки се да бъдат постоянни и търпеливи във връзките.

Тигрица 10-22 октомври

Тези хора обичат да бъдат в центъра на вниманието, те са артистични, харизматични и не могат да си представят живота си без приключения и трепети. Те също са луди по модата и изкуството. Определено няма да ви омръзне в тяхната компания. Не бива обаче да ги ядосвате или да ги предавате. Представителите на този знак са много изразителни и няма да търпят да бъдат пренебрегвани.

Бивол 23 октомври – 5 ноември

Родените на тези дати изглеждат ярки и независими. Изглежда славата и успехът са на първо място. Те поне проявяват голям интерес към работата и са готови да направят всичко, за да станат най-добрите в своята област. Трябва обаче да знаете, че често в душата семейството е на първо място за представителите на този знак. Те наистина се нуждаят от подкрепата на близките си.

Тигър 6-18 ноември

Представителите на този знак се считат за най-амбициозните и целенасочени в индийския хороскоп. За да се постигат целите си, те могат да се лишат от храна и дори сън.  След като са получили това, което са искали, родените на тези дати са склонни да губят интерес и да преминат към следващото предизвикателство. Те трябва да се борят с непостоянството както по отношение на близките, така и в личния си живот.

Сърна 19 ноември – 1 декември

Най-често тези хора се стремят да живеят съзнателно, увлечени от духовни практики и следвайки съвестта си. Въпреки че се случва също така, че през целия живот, избирайки между духовното и материалното, те правят избор в полза на последното. На пръв поглед те изглеждат оптимистични и весели. Но това се дължи само на факта, че представителите на този знак предпочитат да споделят само положителни емоции с другите, оставяйки преживяванията на себе си.

Елен 2-14 декември

Родените през този период от годината са амбициозни х 2. За тях е важно постоянно да се развиват и да работят върху себе си. Благодарение на тази сила на волята си, те винаги получават това, което искат. Тези хора не търпят интриги, дори и с противоположния пол общуват открито и искрено. В същото време за тях е важно партньорът да е привлекателен не само външно, но и вътрешно.

Куче 15-27 декември

Тези хора са смели, активни и общителни. Изглежда, че могат да се приобщят към всеки екип и да се озоват във всеки бизнес. Винаги е интересно да общуваш с тях, защото са пълни с нови идеи и могат да вдъхновят всеки. Те също са верни и отдадени приятели, готови да жертват много заради другите.

Маймуна 28 декември – 10 януари

Представителите на този знак се отличават със смелост и решителност. Те са верни на своите идеали, винаги имат собствено мнение за всичко. Изключително трудно е да ги насочите към друг път. Може би дори невъзможно. Те също са консерватори и често търсят един-единствен спътник за цял живот.

- реклама -
Flashlight gif 640×90