Ина Ананиева: Тази година бе най-трудната в кариерата ми

„През тази седмица взех решението да се оттегля. Миналата седмица се наложи да остана в болница три дни и затова взех това решение“, сподели пред NOVA Ина Ананиева, която преди два дни оповести решението си да се оттегли от поста на националния ансамбъл по художествена гимнастика.

„Прекаленият стрес и преумората са факторите, които ме накараха да спра да работя на тези обороти„, обясни тя.

Трудна година

Ина Ананиева смята, че изминалата 2016 година е била най-трудната й в професионално отношение, а за най-успешна приема 2014 година, когато момичетата от ансамбъла се върнаха от Измир със световната титла.

„Никога не съм крила любовта си и добрите си чувства към Илиана Раева. Аз винаги съм работила в спокойна среда. Получавала съм страхотно разбиране“, подчерта Ананиева.

„Илиана е част е от моето семейство и аз винаги съм се чувствала част от нейното. Ние имаме дълбока връзка. Онзи ден, когато ѝ казах, че окончателно съм решила да спра, тя ми каза, че няма да е същото без мен. Каза ми неща, които не беше изричала в годините. Сподели ми, че ако е знаела по-рано, бенефисът щял да протече по съвсем различен начин и ми каза: „Ще видиш какво ще направя за теб на Световната купа догодина“.

- реклама -