Има ли кеш аут функция в Sesame?

Sesame е един от сравнително новите хазартни оператори в българското онлайн пространство. Брандът получи лиценз през 2021 година, като вече се конкурира с останалите “играчи” на пазара.

 

Както при останалите оператори, акцентът на Сезам пада върху спортните залози и казино игрите. В този текст ще поговорим за първите, обсъждайки какво бихте могли да откриете в секция “Спорт” на този все още нов оператор.

 

Отваряйки секция “Спорт” в сайта на Sesame, пред вас ще се открият всички възможности, които се предлагат в тази насока. За улеснение на потребителите, в горния ляв ъгъл ще видите менюто “Топ лиги”, където са поставени най-актуалните събития в конкретния момент, включително играещите се на живо.

 

Малко по-надолу ще откриете секцията, която съдържа всички спортове, налични за правене на залог към момента. Не подлежи на коментар, че там ще откриете добре познатите футбол, баскетбол, волейбол и тенис, но също така и спортове като бокс, американски футбол, ММА, ръгби, хандбал, снукър, колоездене и т.н. До името на всеки спорт ще видите цифри, показващи ви колко активни събития има към настоящия момент. А ако има срещи, които се провеждат на живо, също ще видите пояснение за това.

 

Част от каталога на Сезам са и т.нар. електронни спортове, познати още като eSports. Това са съревнования, които се провеждат на арената на видео игрите, колкото и странно да звучи за по-възрастните любители на хазарта. Днес обаче гейминг индустрията бележи впечатляващо развитие, включително и в сферата на хазартните забавления.

 

Има ли кеш аут в Сезам?

 

Излишно е да се съмнявате, че в Сезам ще откриете и така популярната при спортните залози функция кеш аут. Тя се използва от повечето играчи и може да бъде изключително полезна, най-вече когато има перспектива залогът ни да се провали.

 

Кеш аут е практически инструмент, позволяващ ни да затворим даден залог преди края на събитието. Обяснено по друг начин, ако сте заложили на даден отбор, който води в резултата, но вие виждате, че не играе добре, можете да се застраховате и да приключите залога си преждевременно. Тогава печалбата ви няма да бъде толкова голяма, както би била при редовно приключен залог, но ви дава известна сигурност и ви предпазва от загуба.

Пазари при спортните събития в Sesame

Харесвайки си някое събитие, без значение от кой спорт, кликайки на него ще отворите всички налични пазари. Това са видовете залог, които можете да направите, придружени от съответните коефициенти. Сами ще се уверите, че в това отношение Сезам предлага богато разнообразие от пазари, което ви позволява да си направите възможно най-добър план. Възможности определено не липсват.

Конкурентни ли са коефициентите на Sesame?

Наблюденията на експертите показват, че Sesame е напълно конкурентен оператор на спортни залози, що се отнася до коефициентите на различните събития. Те със сигурност са над средните и осигуряват някои отлични перспективи пред потребителите. Когато добавим богатия избор от различни срещи и пазарите към тях, както и добрия съпорт, Sesame е букмейкър, който си заслужава да бъде изпробван.

- реклама -