Раева

Илияна Раева и Нешка Робева се хванаха за шиите във Фейсбук

Най-известните дами в родната художествена гимнастика си спретнаха истинска война в социалните мрежи, а повод за конфликта им стана спирането от участие на ансамбъла ни от европейското първенство в Киев. Това се случи, след като се разбра за положителна проба за коронавирус сред момичетата.

Робева реагира на информацията с афект, защото смята, че нашите момичета е можело да спечелят златото.

Мисля, че не трябва да си много умен, още по-малко гениален, за да предвидиш, че победата ще бъде за тези, които съумеят да запазят здравето си и участват.

Мисля, че нашият ансамбъл щеше да бъде неоспорим първенец.
Защо не участва?

Защото го ръководят хора, които имат уста, но нямат глави. На въпроса ми: „Как допуснахте зараза в отбора, месец преди състезанието?“ /Бащата на една от състезателките бе пренесъл заразата./ И тогава чух умопомрачителен отговор: „А Вие какво искате, децата да не виждат родителите си?“ Децата?! Тези, които са напуснали семействата си, за да се състезават и чиято цел е ясна – подготовка, участие, борба и победа в състезания. Дейност твърде скъпо струваща и платена на фона на общата мизерия, която цари в държавата… Деца между 17, 20 и нагоре години? В разгара на пандемията да види татко си?! Месец преди Европейското? Това звучи тъпо до идиотизъм“, изригна Нешка във Фейсбук.

Катрин Тасева много страдала през тази година?! Кой го допусна? Май изкарала Короната от коша с лъжите и я поставила не където трябва. Преди два месеца четохме и слушахме за „героизма“ на Катрин и Воложанина с толкова тежки травми, как играят и самоотвержено защитават името на Клуб „Илиана-Левски“? Контузени, с болки в кръста, в краката в главата и къде ли не, но спечелиха титлата за любимия /правилния/ клуб. Лъчезара Пекова и Невяна Владинова бяха контузени /за едната вече се съмнявам/, но и дума не е ставало да им предлагаме да участват за „Левски“. Предстояха им много по-важни изяви, бяха национални състезателки…

Илиана Раева: Торба с лъжи!

Не закъсня и реакцията на президента на Българската федерация по художествена гимнастика.

„Срамота! Да отговорим набързо на Нешка, защото ние работим и нямаме много време! С носталгия към плесниците и торбата с лъжи.“

За Катрин и короната от кошчето – грозно и истерично! Не сме знаели, че Кати е прекарала COVID-19. Беше много зле, много! 39,6 температура. Беше правила тест, но се оказа отрицателен. Преди европейското правихме тестове за антитела. Оказа се, че тя има. Защо е в клуб Илиана? Никога не съм я канила. Тя дойде при мен плачеща и молеща да отиде в клуб Илиана с думите: “ Никога не искам да се връщам там, на Герена!”

И с други думи, но ще ги спестя. Да, можехме да не допускаме грешки на Европейското и да се класираме по-добре. Всички го очакваха, защото всички отчитат огромния напредък.Е, състезание е. Само с три седмици подготовка на двете.

За ансамбъла- защо са се разболяли от COVID-19?

Стефи ми звънна по телефона с молба да пусне отговор на Нешка Робева. Беше написала прекрасен отговор. Не и позволих. Състезателите няма да допусна да ги вкара в грозния театър.

Статистиката с медалите ни я знаят всички.

Тежък е спорта ни, много труден“, написа Раева.

 

- реклама -