Амбър Хърд
Снимка: Инстаграм

Илън Мъск и Амбър Хърд обясниха защо са се разделили

Милиардерът Илън Мъск и актрисата Амбър Хърд дадоха  съвместно изявление пред сп. „Пийпъл“, за да обяснят причините за раздялата си.

В изявлението двамата признават, че се е оказало изключително трудно да поддържат връзка от разстояние и че въпреки всичко продължават да таят „най-дълбоко уважение“ един към друг.

„След като прочетохме последните статии по наш адрес, искаме да говорим сами за себе си. Разстоянието се отрази много зле на връзката ни, защото нямахме възможност да се виждаме особено често“, съобщи бившата вече двойка.

Пред списанието двамата осъдиха остро и наличието на „постоянни спекулации за тях, които дори не са базирани на факти“, както и факта, че интимните взаимоотношения на известните личности винаги се поставят под лупа, преувеличават се и се драматизират от страна на медии.

Изявлението се определя като директна критика към MTV Australia, които днес съобщиха, че Хърд и Мъск са си разменяли целувки на закуска – близо 3 дни, след като обявиха разтрогването на отношенията си.

- реклама -