Идва сезонът на Телеца! Ето какво да очаква всяка от зодиите

Идва сезонът на Телеца! Ето какво да очаква всяка от зодиите. Готови ли сте сезонът на Овена да приключи? Благодарете на вашите щастливи звезди, защото сезонът на Телците 2024 настъпва и ще засегне всяка зодия. Промяната ще бъде изключително успокояваща и релаксираща, което може да е много необходимо на всички ни.

За разлика от шума и суетата на сезона на Овена, Телецът ще предостави шанс за стабилизиране. Фиксираната земна енергия на бика ще насърчи колектива да се забави. Спирането, за да помиришете розите, е ключът към насладата от спокойното темпо на пролетта.

Его сблъсъци могат да възникнат, когато слънцето в Телец погледне отстрани на Плутон във Водолей на 21 април. Поне ретроградният Меркурий най-накрая ще приключи, когато станциите на Меркурий се насочат към Овен на 25 април.

Как сезонът на Телец ще се отрази на всяка зодия:

Овен

Комфортът може да бъде повече от задоволяване на вашите финансови нужди, Овни. Вашето възприятие за стабилност може бавно, но сигурно да се промени, след като Слънцето влезе в Телец. Може дори да има внезапно смущение в живота ви, което да ви накара да преразгледате това, от което се нуждаете, тъй като Юпитер в Телец се присъединява към Уран в Телец на 20 април. Вашите ценности могат драматично да се променят към по-добро. Може да достигнете връхната си точка, когато се освободите от срам, вина или негативност около края на април.

Телец

Покажете на света колко невероятни сте, докато слънцето навлиза в Телец и в първия ви дом. Ако искате да се почувствате добре, тогава планирайте нещо специално на 23 април. Може да се наложи да експериментирате, за да намерите точния за вас външен вид, който илюстрира вашата автентичност. Към края на април е възможно да се наложи да решите какво искате да запазите или да оставите. Съсредоточете се върху взаимоотношенията, които ви дават сила, вместо тези, които контролират живота ви.

Близнаци

Какво искате да представлява вашият вътрешен свят, Близнаци? Вашият ум ще се обогати, когато слънцето навлезе в Телец и вашия дванадесети дом на подсъзнанието. Сезонът на Телеца ще има умерен ефект върху живота ви. Вместо суматоха, можете да потърсите спокойни моменти за размисъл. Създаването на физическо и психическо пространство за размишления може да доведе до невероятно, но неочаквано изтегляне, тъй като Юпитер в Телец се слива с Уран в Телец на 23 април.

Рак

Истинските приятели трябва да добавят към живота ви, а не да отнемат от него, Раци. Когато Слънцето в Телец навлезе във вашия единадесети дом, може да се почувствате различно относно вашите връзки. Нещо драстично, но разкриващо може да възникне, когато Юпитер в Телец се присъедини към Уран в Телец на 23 април. Дори и да не е незабавна положителна промяна или реакция, все пак трябва да го считате за благословия. Космическата енергия ще ви покаже кои са вашите истински приятели!

Лъв

Как измервате успеха си, Лъвове? Вашият десети дом ще бъде запален от Слънцето в Телец. С настъпването на сезона на Телеца това ще ви насърчи да размишлявате върху вашите постижения. За щастие, тази космическа енергия може да направи толкова много за вашия статус, тъй като ще бъдете в очите на обществеността заради вашите решителност, стабилност и лоялност.

Везни

Помислете какво цените, тъй като Слънцето в Телец осигурява благата във вашия осми дом на активи и дългове. Предстоящия период може да подчертае вашите финансови възможности и статус. Имайте предвид, че това може да надхвърли средствата ви. Може да се нуждаете от много повече в живота, взаимоотношенията и себе си, за да се чувствате наистина сигурни. Направете въздействащи промени, за да се почувствате стабилни, когато Юпитер в Телец се слее с Уран в Телец на 23 април.

Скорпион

Стабилните връзки не трябва да са скучни, Скорпиони! Може да е време да промените подхода си към връзката, когато Слънцето в Телец стабилизира вашия седми дом на взаимоотношенията. Може да се наложи да поработите върху стила си на привързаност през този сезон. Вместо да гравитирате към драма и раздори, използвайте тази енергия, за да се съсредоточите върху сигурни взаимоотношения.

Стрелец

Спрете, за да помиришете розите, докато слънцето в Телец загрява вашия шести дом на работа, рутина и ежедневие. Енергията на Телеца ще ви умолява да забавите темпото, за да оцените простите неща в живота си. Създаването на ежедневни навици ще ви помогне да създадете постоянен комфорт и удоволствие. Може дори да бъдете преизпълнени с благодарност за това колко красив е станал животът ви, когато Юпитер в Телец прегърне Уран в Телец на 23 април.

Козирог

Отдайте се на вътрешния си романтик, Козирози. Нека вашата чувствена страна блести, докато Слънцето в Телец изпитва удоволствие във вашия пети дом на романтика и секс. Сезонът на Телците е за влюбени, така че този период ще засили вашите желания и чувственост.

Водолей

Може да почувствате дълбоко желание да обновите своето свещено пространство, когато Слънцето в Телец подхрани вашия четвърти дом. Сезонът на Телеца ще ви насърчи да се отдадете на материалните си удобства и блага. Може да почувствате желание да ремонтирате част от къщата си.

Риби

Разширете хоризонтите си, докато Слънцето в Телец поддържа третия ви дом. Сезонът на Телеца ще ви насърчи да подхождате спокойно към теми, които ви интересуват. Докато обмисляте всичко, може да получите невероятно, но неочаквано прозрение, когато Юпитер в Телец се свърже с Уран в Телец на 23 април. Някои вълнуващи новини могат да бъдат разкрити, когато най-малко ги очаквате по време на този транзит.

- реклама -
error: Съдържанието е защитено