Интер - Лудогорец
Снимка: ЕРА/БГНЕС

И вторите тестове за коронавирус в Лудогорец са отрицателни

И вторите тестове за коронавирус на всички от делегацията на Лудогорец, пътували до Милано за мача с Интер, са отрицателни, съобщиха от клуба. През последните дни отборът на разградчани бе настанен в базата на националния отбор в Бояна, където изчака да мине необходимият период за втори тест, който да даде 100-процентова гаранция, че никой в Лудогорец не е заразен с вируса. „Орлите“ възстановяват нормалния спортно-състезателен и тренировъчен процес и започва подготовка за предстоящия мач с Левски от турнира за Купата на България.

Ръководстовто на Лудогорец изказва специални благодарности на българското правителство, Военно-медицинска академия и на Кризисния щаб за борба с коронавируса за съдействието и съпричастността по опазване здравето на футболистите, треньорите и служителите в ПФК Лудогорец.

Лудогорец благодари на всички, пътували до Милано, за проявения професионализъм, както и на семействата и близките на футболисти, треньори и служители за подкрепата и разбирането.

Клубът благодари също така, както на БФС, така и на домакините на базата на националния отбор в Бояна за осигурения комфорт и спокойствие по време на престоя на ПФК Лудогорец.

В четвъртък от 19:00 часа Лудогорец гостува на Левски в мач от четвъртфиналите на Купата на България.

- реклама -