И Владимир Каролев с коментар по казуса за плажа Корал

Скандалът, който е в центъра на общественото внимание тези дни, заради проверките на плажа Корал, провокира Каролев да напише на стената си в социалната мрежа:

Министерство на туризма се гръмна в крака за плажа Корал. Вместо МВР просто да отидат и да помолят къмпингуващите незаконно в парцелите зад плажа да напуснат, министерството се е развихрило с някакви проверки, заснемания и какво ли не. Зад плаж Корал са частни имоти, като собствениците не желаят там да се разполагат кемпери, палатки и какво ли не. Собствениците също така не желаят през техните парцели да се опъват незаконни жици, маркучи и тръби. МВР игнорира желанието на собствениците и оставя къмпингуващите диван чапраз, после Министерството дозабърка още по-голяма каша. Що се отнася до Малееви, проверявайте кадастъра редовно – току-виж пак направят някоя „еко-заменка“ – 10 панелки във Враца срещу плаж Корал 😀 Ситуацията е мадЕ ин БулгариА, както казваше Вили Вуцов.

По-рано днес от “ Да България“, чиито член е Мануела Малеева настояха министър Ангелкова да се извини на къмпингуващите.