И световните звезди с екстравагантни домашни клипове, заради коронавируса- ВИДЕО

Звездите – те са точно като нас! И те губят ума си от скука и правят все по-екстравагантно съдържание в социалните мрежи. Представяме ви някои от най-добрите редовни емисии.

Известните хора са свикнали да чуват ехото на аплодисментите, шумът на тълпите и купища обожание, където и да отидат. Когато изведнъж се наложи да се ограничат в домовете си, започват да се случват почти нереални неща.

 

Може би това е хубаво нещо, което идва от това безпрецедентно време. Имаме удоволствието – а понякога и неудоволствието – да гледаме знаменитости, които правят доста шантави неща от екраните на телефона си, търсейки връзка със своите фенове.

 

Ето някои известни личности, които редовно публикуват възхитителни видеоклипове, за да ни правят компания.

 

Роби Уилямс прави „Corona-oke“

 

От няколко дни Роби Уилямс се предава на живо в Instagram и приема заявки за песни от своите последователи. Нарича го „Корона-оке“. Той вече изпя свои собствени песни, както и песни на Елвис Пресли и песни на Оазис. Засега упорито отказва да пее My Way на Франк Синатра с аргумента, че парчето започва с:  „И сега краят е близо.“

„Не искам да го пея!“ – казва Роби и вместо това пее други парчета на Боб Марли например. При всички истории на живо в Instagram, не можете да ги гледате след 24 часа – но има прекрасни хора в Twitter, които записаха най-добрите и ги споделиха.

 

Мадона пък се включи с видеоистории, които озаглави.

„Карантинните дневници на Мадона“

 

Мадона публикува „Карантина

Дневници ”от дома си, които са малко озадачаващи. В първия ден (18 март) тя публикува черно-бяло, филмово ноу-еско видео на себе си като пише на пишеща машина, докато свири джаз музика на заден план. Тя казва, че се е поставила под карантина от „уважение към Covid-19”.

Следващите видеоклипове включват нейното пеене на версия на нейния хит Vogue, който се състои в това да яде пържена риба и да седи във вана, пълна с цветни венчелистчета, обсъждайки как Covid-19 не се интересува от това „колко си богат“. Видеото със сигурност е убедително в този смисъл.

 

View this post on Instagram

#quarantine #covid_19 #staysafe #becreative

A post shared by Madonna (@madonna) on

- реклама -