убийство Варна тяло полицията

И сред известните личности има убийци

Никой не е безгрешен. Но когато си известен и имаш милиони почитатели по целия свят, и най-малката грешка може да преобърне нагласата към теб. Има случаи, в които зад извършването на най-тежкото престъпление стоят именно известни личности.

В повечето случаи това са отнети човешки животи при пътни инциденти.

Матю Бродерик

Актьорът бил на почивка в Ирландия, когато предизвикал катастрофа и двама души загинали.

Лора Буш

През 1963 г. Лора Буш предизвиква катастрофа в Тексас, при която умира студент. Тя и признава, че е говорела с приятелка, когато е станал инцидентът. При удара самата Лора Буш излетяла от колата си„Шевролет Импала“.

Ребека Гейхарт

Актрисата Ребека Гейхарт е популярна с участията си предимно в сериали. Преди време тя прегази с колата си 9-годишно момче. Не е ясно дали е била под влиянието на алкохол и наркотици, с които е злоупотребявала.

Бранди

Когато през 90-те всички си припявахме ‘The Boy is Mine’, едва ли сме си мислили, че певицата ще бъде отговорна за убийство. Става дума за пореден пътен инцидент, при който Бранди блъснала кола на магистралата и шофьорът починал.

О Джей Симпсън 

Популярният състезател по американски футбол и актьор беше подсъдим за хладнокръвното убийство на жена си и любовника ѝ. Двамата бяха намерени застреляни на 12 юни 1994г. Разследващите са категорични, че имат безспорни доказателства, че О Джей Симпсън е застрелял жена си и любовника й, но съдът е на друго мнение.Повечето хора обаче са убедени, че той наистина е извършил престъплението.

- реклама -