И ИТН регистрираха кандидатската си листа в ОИК-София

И ИТН регистрираха кандидатската си листа в ОИК-София. От „Има такъв народ“ (ИТН) регистрират кандидатската листа в Общинската избираjелна комисия (ОИК)-София.

Няма да е лесно. Самата идея,

че ние влизаме в надпреварата, показва, че разсъждаваме абсолютно сериозно, каза пред журналисти кандидатът за кмет на София Ивайло Вълчев, в отговор на въпроса с каква амбиция тръгват в тази битка.

Той отбеляза, че не олимпийският

принцип е това, което ги води. Направили сме своите изчисления и проучвания и мисля, че в крайна сметка ще имаме резултати, с които ще може да се поздравим, добави Вълчев. Той припомни, че ИТН за пръв път се явява на местни избори. Според него сега резултатите ще отразят това, което техните проучвания показват.

Вълчев посочи, че най-основният

им приоритет е средствата да се изразходват прозрачно. По думите му в програмата на ИТН за местните избори във всеки град и община е заложен преглед и ревизия на предишното управление.

Попитан за кандидатурата

на Антон Хекимян за кмет на столицата, Ивайло Вълчев коментира, че това не е състезание. Аз лично като човек, работил и работещ в медия и заедно с това занимаващ се с политика, по-скоро си поставям чисто професионални въпроси, добави той.

В отговор на журналистически въпрос

кандидатът за кмет на София на ИТН коментира, не се състезават срещу хора, а срещу идеи. Думата не е състезаваме се, тук решават хората, смята Вълчев.

Не можем да твърдим нищо преди да

се е случило и преди да имаме доказателства, но със сигурност ще внимаваме и ще държим под око в изборния ден и в следващата седмица всичко, което се случва в секциите и при броенето на гласовете дотолкова, доколкото законът ни го позволява, коментира той в отговор на въпрос.

- реклама -
error: Съдържанието е защитено