Хю Грант

Хю Грант стана татко за пети път

Миналата седмица британският актьор Хю Грант е станал баща на петото си дете, което е и третото му от 35-годишната шведска тв продуцентка Ана Еберщайн. Това разкри бившата възлюбена на актьора Елизабет Хърли в интервю за радио предаването на Анди Коен, след като беше запитана дали е изненадана от големия брой наследници, които Грант има.

„О, той дори се сдоби с още едно миналата седмица. Сега има пет. А започна да хвърля хайвера си чак след като навърши 50“, заяви тя и се пошегува, че все пак има и една особено положителна страна на цялата ситуация – бащинството го е накарало да не бъде чак толкова мрачен, колкото преди.

„Децата му го трансформираха от много нещастен в по-малко нещастен човек. Той определено се разви“, каза Хърли и извън рамките на шегата призна, че Грант се е доказал като „прекрасен баща“ на децата си.

От 2002 година насам личният живот на 57-годишният синеок британец стана по-интересен, отколкото ролите му в киното. Всичко започна, когато през 2000 година Елизабет Хърли скъса с него след 13-годишна връзка, след като той беше хванат да прави секс с транссексуална проститутка в САЩ.

По-късно, през 2012 година, обществото отново зашушка за бурния му сексуален живот, след като той стана баща на три бебета в рамките на едва 15 месеца и то от две различни жени – две от бившата си партньорка Тинлан Хонг и едно от настоящата – Ана Еберщайн. Двете дори бяха бременни по едно и също време.

- реклама -