Петър Хубчев

Хубчев: Не съм зачеркнал чужденците

Не съм зачеркнал чужденците за националния отбор. Това заяви треньорът на държавния ни тим Петър Хубчев. Специалистът каза също, че за в бъдеще ще разчита на футболистите, които са в най-добра форма, без значение дали са българи или не, млади или стари.

Аз и веднага след мача с Беларус ви казах, че има поне още 10 имена, които следим. Методите на работа на всеки един треньор са си негови методи, сигурен съм обаче че колкото повече мачове гледаш, толкова по-ясна представа за качествата на даден футболист имаш”, каза Хубчев.

Наставникът на държавния тим заяви, че футболистите му не трябва да се успокояват след победата над Беларус в световните квалификации.  за спокойствие няма място в националния отбор, въпреки победата над Беларус.

Контрола с Турция

Хубчев разкри, че в началото на февруари тимът ни може да играе контрола на турска земя. „Има вариант, много трудно ще бъде направен обаче. Излизам от точно такова съвещание, с идея да направим контрола в началото на февруари. Няма официална дата за тази контрола и ще бъде на базата на добрата воля на треньорите. Знам, че в подготовката много трудно някой се съгласява да пусне даден футболист за 5-6 дни”, коментира треньорът.

- реклама -