Zodiac signs inside of horoscope circle astrology and horoscopes concept

Хубав ден за любимите хора: Тези зодии ще си прекарат чудесно

Хубав ден за време с любимите хора. Ето кои зодии ще си прекарат чудесно. Вижте какво още вещаят звездите за вас.

Хороскоп 04.10.2023г.

 

ОВЕН

При възможност ограничете кръга от хора, с които ще общувате днес. Ако е възможно, и общуването с любимия човек снижете до минимум но така, че да не изпадне в недоумение или пък да си въобразява несъществуващи неща. Или, не дай Боже, да реши, че се е променило отношението Ви към него… После ще се наложи да се борите с последиците на бурното му въображение.

 

ТЕЛЕЦ

Никой не може да отрече това, че сте щастлив човек! Щом ситуацията е започнала да става интересна, Вие сте се оказали на най-доброто място, на първия ред! Определено сте в центъра на събитията и трябва да се подготвите за това, което е все още в сила. Не всичко Ви е пределно ясно, и като се има предвид какво предстои днес, очаквайте леко объркване и забързани сигнали. Всичко това е нормално и ще Ви бъде от полза, принуждавайте се да забавите ход. Енергията , която имате, ще Ви кара да действате по-бързо от останалите, но трябва да се постараете, да бъдете наравно с тях.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес ще сте настроени на взаимодействие с колегите и близките хора. Вечерта добре ще преминат всякакви събрания, както и обучителни или развлекателни мероприятия. През деня отлагане на пътуване или отменяне на командировка може да развали настроението Ви. Бъдете внимателни днес със своето здраве , защото може да усетите обща слабост. Вечерта ще е подходяща за учебна дейност.

 

РАК

Очакват Ви приятни изненади, грижливо подготвени от близки хора, или от членовете на семейството. Ако сте влюбени, денят ще Ви донесе много радости. Достойните Ви постъпки до сега няма да останат без внимание. Тъй като никой не се съмнява във Вашата компетентност, ще се радвате на уважение и на факта, че хора с опит ще търсят Вашите съвети и мнение. Денят е благоприятен за начало на сътрудничество с нови партньори.

 

ЛЪВ

Днес бъдете амбициозни и настойчиви. Само тези качества ще Ви помогнат да оправите своя личен живот и отношенията с Вашия любим човек. Или поне да не ги развалите окончателно… Поставете си цел и започнете да действате, за да я реализирате веднага. Трябва да се получи!

 

ДЕВА

Днес за Вашия любим човек ще бъде недостатъчно да разбере, че във вашите отношения нещо не е наред, идвайки до този извод теоретически. Практиката трябва болезнено да го удари по носа, за да се замисли най-сетне за целесъобразността и правилността на своите действия. А това е по силите Ви…

 

ВЕЗНИ

Нуждаете се от общуване с хора, които Ви дават възможност да бъдете самите себе си , и да изразявате своите чувства, независимо дали и колко необичайни, ексцентрични и шокиращи да са те. Постарайте се да намерите такива хора колкото се може по-бързо, тъй като ако вместо това прекарате времето в обичайния си кръг на общуване, от това нищо няма да се получи. Даже е възможно, да останете страшно недоволни. Какво пък: отдавна е било време да смените обичайната ситуация, а днес за това имате идеалната възможност.

 

СКОРПИОН

Препоръката на звездите за този ден е, ако можете да си организирате заедно със своя любим човек „ден на лентяя” , или в краен случай вечер в чест на този забележителен човек. Нека малкото островче от тишина и спокойствие в бушуващото море от този свръхактивен свят, Ви подари топлота и уют.

 

СТРЕЛЕЦ

През този ден страшно ще Ви се иска, да чуете комплимент от устата на своя любим човек. Ясно е, че ще се радвате да чуете от устата му хубава дума, но все пак бъдете готови буквално на всичко, че даже и на нещо повече. Впрочем, не си заслужава открито да питате – ефектът може да бъде обратен.

 

КОЗИРОГ

Колкото по-нерешителни ще са днес Вашите действия, толкова ще са по-малки шансовете Ви за успех и благосклонност от Вашия любим човек. Изглежда, че това е очевидно и май ще се наложи доста да поработите върху себе си. Позанимайте се и със своите комплекси

 

ВОДОЛЕЙ

Денят ще се подрежда не много благоприятно. Затова ще попаднете в ситуация, която ще Ви принуди да направите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно лично за Вас – собствените принципи или интересите на много близък човек. Самата ситуация ще Ви действа угнетяващо, като същевременно ще чувствате, че Ви подтикват именно към това решение, което изглежда най-малко привлекателно. Не би било зле за известно време да останете на сами със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези занимания ще Ви дадат възможност да „разпуснете” и ще способства пробуждането на интуицията.

 

РИБИ

През този ден на Вашия любим човек ще се прииска някаква определеност в отношенията ви, и той ще се опитва всячески да постигне това свое желание. Така че ако нищо конкретно не можете да му кажете, ще се наложи в движение да измисляте нещо убедително, за да успеете да получите отсрочка.

 

 

- реклама -