Христо Терзийски, Кюстендил, победа

Христо Терзийски в Кюстендил: С подкрепата на нашите съграждани се устремяваме към трета поредна победа

„С подкрепата на нашите съграждани се устремяваме към трета поредна победа“, заяви след официалното откриване на кампанията водачът на листата на ГЕРБ – СДС в област Кюстендил и ексминистър на вътрешните работи Христо Терзийски.

Христо Терзийски, Кюстендил, победа

„Българските граждани видяха, че да се носи отговорност за страната не е по силите на всеки. В предишните два парламента коалицията ГЕРБ – СДС бе изолирана и това доведе до политическа нестабилност и задълбочаваща се инфлация. Надявам се вече времето за експерименти със съдбата на България да е приключило и след 14-ти ноември да може да бъде съставено стабилно мнозинство, което да избере отговорно правителство“, коментира още Христо Терзийски.

Христо Терзийски, Кюстендил, победа

По традиция кампанията в Кюстендил стартира с водосвет за здраве и благополучие, отслужен от отец Генадий в храма „Св. Мина“.

Христо Терзийски, Кюстендил, победа

На служението присъстваха областният координатор на политическата сила Даниел Данчев и всички кандидатите от листата: шампионът по борба от Дупница Даниел Александров, Михаела Крумова от Кюстендил – адвокат с дългогодишна практика и депутат от 45-ото НС, фармацевтът от Сапарева баня Мишел Виячева, Борислав Миланов – юрист и представител на СДС, Десислава Александрова от Бобов дол – млада майка и учител по професия, Нели Точева от Кюстендил – икономист по образование и областен координатор на Младежи ГЕРБ, стоматологът от Кочериново Елка Лукарска – Ангелова.

- реклама -