Бойко Борисов подкрепи Десислава Атанасова в русенско (Видео)

Бойко Борисов отиде в русенската община Ценово, за да подкрепи водачката на листата на ГЕРБ в района Десислава Атанасова. Той бе посрещнат от местни активисти на партията и от кмета на селото Петър Петров.

„Много говорят за пенсии, но инфлацията и цените в магазините я изяждат. Някой трябва да ги изработи тия пенсии. Виждате читалището – каквото кметът е поискал, всичко сме направили. Трябва да ни подкрепите, ако искате, на 2 април“, заяви пред хората лидерът на ГЕРБ.

Когато е бил ГЕРБ на власт, всичко ставаше, посочи един от местните. И се оплака, че ПП са ги докарали до просешка тояга.

„Ще се опитаме да поправим стореното. 2 години хаос и нищоправене – трудно се почва отначало, но ако сме първи… „, заяви бившият премиер. И вметна, че ако искат по-скъп бензин и дизел, хората да гласуват за ПП.

Християнските ценности винаги са ни ръководили в работата ни за България и в живота. Това написа във Фейсбук лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

Ето защо с Младежи ГЕРБ от Русе и София днес разгледахме Басарбовския манастир и Ивановските скални църкви.

Заедно с много членове и симпатизанти на партията от Община Иваново демонстрирахме нашата почит пред това свято място и делото на монасите, отстоявали принципите на християнската вяра, които през периода Х-XIV век превръщат долината на река Дунав и нейните притоци в българско духовно средище.

- реклама -