Хранителните навици на първите дами, за да изглеждат перфектно

Макар срещата на страните от Г-7 във Франция да приключи, анализите, свързани с нея продължават. Особен акцент световните медии поставиха върху тоалетите на първите дами, които придружаваха световните лидери. За да бъде един тоалет перфектен, под него трябва да се крият и такива форми.  Каналът „Уеб цитати“ разкри как се хранят първите дами и спазват ли някакви режими:

Мелания Тръмп

Денят на Мелания започва с богата на фибри закуска – овесени ядки и смути. През целия ден приема плодове, богати на антиоксиданти. Мелания признава, че обича да пие кола без захар. Обичайно за обяд и вечеря яде пилешко месо, но често похапва и бургери с картофки.

Брижит Макрон

Тя е на 65 г., но всички са впечатлени от това колко млада изглежда. Нейният хранителен режим е сравнително прост. Яде сезонни плодове и зеленчуци в големи количества. Като типична французойка, обича хубавите вино и сирена.

Софи Трюдо

Въпреки, че не беше на срещата на Г-7, съпругата на един от най-влиятелните световни лидери – Джъстин Трюдо, често присъства в канадските медии.

Наскоро тя разказа за битката си с булимията, влиянието на известните личности и натиска на обществото. Днес тя не спазва специфична диета, просто се придържа към храни, за които се знае, че са здравословни.

- реклама -