Хороскопът хороскоп

Хороскопът за днес: Водолеите се чувстват спокойни и уверени, Телците да не влизат в спорове!

Овен
Днес денят ще е до голяма степен способстващ за изпълнение на вашите желания. Сутринта са възможни съмнения, но още преди обяд от тях няма да остане и следа. Това е добро време планомерно да разширите своите знания (например философски или професионални). Моментът е подходящ и за уреждане на въпроси, отнасящи се до недвижими имоти в друг град или в чужбина. Може успешно да преминете събеседване. Ако имате намерение да действате със задгранични партньори или да започнете бизнес там, непременно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите когото и да било. Чуждите права трябва да бъдат зачетени.

Телец

Днес ще е трудно да запазите спокойствие. Денят е свързан с рязко увеличение на количеството на дразнителите. И работата е не само в неблагоприятните обстоятелства, но и в хорат. Старайте се, да не влизате в спорове със странични хора, както и да не се обиждате на близките си – това е единственият начин да избегнете нервното претоварване и стреса. Ако позволите да ви провокират, целият ден ще пропадне: преживяванията и неприятните размишления няма да ви позволят да се средоточите на нещо полезно.

Близнаци

Всичко се подрежда или точно както сте очаквали, или даже по-добре. Колкото по-смели са вашите начинания, толкова по-голяма е вероятността за успех. Възможни са примамливи предложения, на които си заслужава да отговорите със съгласие. Не са изключени спорове с по-възрастни роднини, но помирението е близо, а с него ще дойде и взаимното разбиране. Възможна е романтична среша. Чувствайки, че можете да се справите с много неща, ще се постараете да потърсите нови радости…

Рак

В последно време, е доста трудно да общувате с определен човек. Нищо не ви действа така на нервите, както безкрайния звук от телефонната слушалка, не е ли така? Днес предстои да намерите по-творчески подход към това занимание. Ако писмата ви остават без отговор, защо не изпратите електронна картичка? Индивидуалният подход – това винаги е по-разумният избор. Ако можете да „хванете” онова, което най-много интересува този човек, то навярно ще успеете да установите контакт с него, а и да го накарате, да ви отдели внимание.

Лъв

През този ден явно ще ви се прииска, да пофлиртувате с някого. При това, постоянтият любим човек съвсем няма да бъде пречка: в края на крайщата не става въпрос за изневяра, а само леко заиграване – нещо като тренировка на собствената привлекатрелност и неотразимост. Да се надяваме, че той ще разбере това!…

Дева

Днес ще бъде доста трудно да съгласувате плановете си за близко бъдеще с плановете на своя любим човек. По някаква причина, компромис няма да бъде възможно да се намери. По-добре е да отложите тази дейност за по-добро време.

Везни

В началото на деня ще има много сложен, забъркан и наполовина провален проект, за когото никой не иска да се захване. Само вие бихте съумели да се справите. Защо? Ами защото майсторски се справяте с всички трудности. Обожавате да решавате сложни задачи и никога не казвате „никога” и „невъзможно”. Смело се захващайте за работа!

Скорпион

Препоръката на звездите за този ден е, да прекарате вечерта заедно със своя любим човек, занимавайки се със някаква спортна или хазартна игра. Подходящо е всичко: от големия тенис до редене на пасианси, или от шахмат до футбол. Важното е, заедно да се уморите физически и психически, за да можете заедно и да си починете.

Стрелец
Превръщате се в чоек, който иска колкото се може повече да се наслади на живота. Възможно е да криете своите прищевки и пристрастия от околните, но себе си няма как да измамите. През това време може да се усили нуждата ви от любов, съчувствие, внимание. Признание, домашен уют и емоционална хармония към някого, а също (ако, разбира се, сте сериозно влюбени), за тясно интимен контакт с обекта на вашата страст. Това е не лош момент за за изпълнение на конфеденциални поръчки или за тайни срещи.
Козирог

Днес показвате своите най-добри страни. Хората, на които днес предстои да се срещнат с вас за първи път, навярно ще бъдат очаровани и покорени. Но пък вие гледате критично, и въобще и нямате намерение да ги дарите със своята симпатия. По такъв начин именно позицията ви става пречка за нови запознанства и романтични увлечения. Променете я, и ще се открият нови възможности. Значителна част от деня ще бъде посветена на решавате на проблемите на близките ви. Благодарността за положените грижи ще бъде искрена и безгранична.

Водолей

Утрото ще бъде благоприятно и ще ви създаде увереност в собствените възможности и душевно равновесие. Опитайте да не се намесвате в разни непредсказуеми начинания – не си заслужава за всичко да слушате приятелките. Не би било зле, остатъкът от деня да прекарате в уединение. Не трябва да разказвате на своя любим човек за всички неприятности, с които се е налагало да се борите през последната седмица. Това ще предизвика у него бурно вълнение и възмущение, а след него може да дойдат и забрани, ограничаващи свободата ви.

Риби

Днес, неочаквано за себе си ще откриете, че някой представител на противоположния пол много се е заинтересувал отвВас и не би имал нищо против да завърже по–близко запознаснатво. Може би наистина това е човека, когото сте търсили цял живот, дори и първите вхи впечатления да твърдят обратното?

- реклама -