Хороскопът хороскоп

Хороскопът за днес: Везните трябва да са прецизни във всяко отношение, Рибите отделят внимание на лични неща

Овен
Днес любимият ви човек ще чувства остър недостиг на вашето внимание. Той постоянно ще се нуждае от подкрепа, грижа и опека и даже не толкова приятелска, колкото родителска и покровителствена. Постарайте се да му я осигурите в най-добър вид. Очаква ви някаква изненада.

Телец

Презентацията ви пред публика ще ви даде възможност да се откъснете от вътрешния диалог, който усилено водите със себе си вече от няколко дни. Сега може да изключите онази част от мозъка си, която отговаря за мисленето, и да прекарате време, скачайки от една дреболия на друга. Разтворете обятията си за външния свят! Ако е възможно, идете някъде, където бихте могли да се хвърлите с главата надолу в епицентъра на действието. Смесете се с тълпата!

Близнаци

Днес яснотата е особено важна, затова трябва колкото може повече да се постараете и да се убедите, че говорите именно това, което сте искали да кажете, и че хората правилно ви разбират. Ако не направите това, възниква сериозна опасност от конфликти. Проверявайте по няколко пъти всички изпращани имейли, а в разговорите внимателно обмисляйте онова, което искате да кажете, преди да си отворите устата. В крайна сметка, ще бъдете възнаградени за своята предвидливост и съобразителност.

Рак

Двойнственият ви характер ще ви подведе –  страстите ще започнат да диктуват своите условия. Здравият разум ще бъде този, който ще ги поукроти. Постарайте се по-бързо да си го върнете – участието му при взимането на решения, отнасящи се до вътрешносемейния живот е просто необходимо. Съветът на звездите е, да се постараете да не допускате нервност в семейните си отношения, а се постарайте и повече да почивате.

Лъв

Упорито се опитвате да преуспеете в нещата, които ви се струват важни и интересни. Направете пауза, за да си поотдъхнете, и едновременно с това отново да обмислите всичко. Не е изключено да решите да тръгнете съвсем в друго направление. Не винаги ще успявате да намерите общ език с хората около вас и сякащ ги гледате през лупа, която увеличава всеки техен недостатък. Преди да критикувате всички и всичко, замислете се за собственото си поведение. Забелязвате чуждите желания, но не ги разбирате и не ги одобрявате. В резултат дори и най-близките ви приятели са принудени да се защитават от нападки и критики. Дръжте се по-меко, за да запазите мира.

Дева

Денят ще е дискомфортен и напрегнат. Ще Ви бъде трудно да се разберете с околните и неочаквано ще си дадете сметка, че близките не споделят възгледите ви и съвсем нямат намерение, да търсят компромисно решение. Не се отчайвайте! Да се договорите и да достигнете до едно мнение, е въпрос на малко изчакване. Сега е нужно да запазите мира и да избягвате конфликтите. Може да започнете да се съмнявате в себе си, а в последствие и да се откажете от много позитивни идеи, които изглеждат трудни за реализация. Към всяко решение през този ден се отнасяйте спокойно и не го считайте за окончателно: скоро ще промените мнението си.

Везни

Във всяка работа, с която ще се занимавате през това денонощие, е желателно да проявявате прецизност и дисциплинираност. Дръжте под контрол своите емоции, защото в противен случай те прекалено силно ще влияят на важните решения. Денят е неблагоприятен за професионални и делови преговори. При решаването на финансови въпроси може да имате затруднения. При проблеми не се опитвайте да се възползвате от протекцията на роднини, или да вземете под вашата опека някого. Възможно е недоверие от страна на началството.

Скорпион

Вниматерлно подбирайте партньорите си. Сред тях може да се окажат хора, които са в състояние да ви навредят. Оставете настрана професионалните и личните амбиции през този ден. Не бихте могли да ги удовлетворите и затова не се отчайвайте, ако нещо не се получи така, както сте го очаквали. Вие просто вършете своето. Възможно е обостряне на отношенията в работния колектив или в семейната среда, като нещата може да достигнат критична точка. Не забравяйте, че справедливостта и уважението към закона в този момент са за предпочитане пред боя без правила.

Стрелец

Не може да се похвалите с висок жизнен тонус, но настроението ви ще бъде хубаво, и дори в сложните ситуации ще успеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете готови да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и чужди грешки. Обичайните дейности и домашните грижи ще отнемат прекалено много време. Много силно ще бъде влиянието на позитивните тенденции в сферата на романтичните отношения. Ще се появят благоприятни обстоятелства за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде особено валидно, ако планирате пътуване или посещение на увеселително заведение. Денят също е подходящ за решаване на финансови проблеми.

Козирог

Ако работите по своя прецизно съставен план, днес всичко ще се подрежда просто отлично. А и всички препятствия, с които ще се сблъскате, ще се окажат незначителни.Единственият шанс за провал е ако вие му дадете възможност. Не позволявайте това да се случи! Нищо не може да се знае с пълна сигурност, преди то да се случи, и затова насочете своята енергия , за да видите, какво може да получите от живота.

Водолей

През последните наколко седмици сте били нащрек и сте проверявали всяко свое действие, за да се убедите, че не нарушавате правилата. Точно това ви е изкарало от релси. Никога не сте се отличавали с умението, сериозно да подхождате към нещата и да ги изпълнявате така, както ги иска началството, а даже – обратното. Но днес ще се окажете на една вълна с началството, и ще може да изпълните всичко, което се изисква. Това е добро, зашото шефовете имат идея, свързана с вашето повишение.

Риби

Днес ще можете да отделите време за своите лични желания и предпочитания. Може да избухнат чувства към нови познати, както и да доведат до нови романтични отношения. Ще бъдете чувствителни и емоционални. В работата може да се ръководите от по-възрастните и опитни колеги. Вечерта е подходяща за срещи с приятели и за интересни разговори.

- реклама -