Хороскопът хороскоп

Хороскопът за днес, 14.11.2017г.: Телеца го очаква прилив на позитивизъм, Везните успяват във всичко

Овен
Обаянието ви днес ще бъде най-добрият начин за постигане на желаното. Смело започвайте разговори и не се стеснявайте, да пускате дръзки реплики. Ако сте готови да приемете предизвикателството, намерете човека, чиято своенравност и рязкост ви дразни или плаши, и опитайте, да му се усмихнете. Възможно е, да се разкрие така, както не сте очаквали. Може да се окаже, че имате много общи неща.

Телец

Днес Ви очаква прилив на позитивизъм, под формата на смях и аплодисменти. Сега вие сте звездата в нечий живот. В необичайната ситуация, свързана с общуването, трябва да преминете ппез цялата пъстрота на сцената, и да демонстрирате най-доброто си изпълнение. Някой търси интригуващо влияние или вдъхновение, а вие може да се окажете идеалния кандидат. Усещате вълни на енергия, и всички парченца в пъзела се подреждат в картинка.

Близнаци

Не е изключено временно охлаждане в отношенията ви с близки хора, чак до пълно отчуждение. Причина може да стане отсъствието на постоянен контакт, раздяла, заетост или неудовлетворително състояние на здравето. Изпълнението на родителските задължения ще изискват организираност, дисциплина и отговорност. Възможно е да се наложи да измените своите планове и цели, да орежете разходите си за развлечения, празници и подаръци. Ваше отдавнашно хоби може да Ви донесе много повече загуби, отколкото приходи. Има смисъл да отложите присъствието си на купон или любовна среща.

Рак

Специално внимание ще се наложи да отделите за ситуация в семейството. Сутринта просто ще се наложи да действате, а анализирането на резултатите и обмислянето на по-нататъшни действия ще се наложи да оставите за вечерта. Всичко обаче е само суета. Днешния ден носи шанс да изясните за себе си нещо много необичайно. Не изпускайте този момент. През втората половина на деня ще се ползвате от особено внимание. Събитията ще имат забележителен, почти фатален характер. Има вероятност да срещнете човека, който изцяло да промени съдбата ви.

Лъв

Необходимостта да се трудите определено няма да ви достави радост. А съвсем ли няма и на кого да я прехвърлите? Още повече онзи, когото обичате и с когото искате да прекавате времето си, също няма нищо против да промени плановете си в полза на малко романтично приключение.

Дева

Бъдете предпазливи днес със своята втора половинка. Много е вероятно той да си устрой малко „събитие” с приятели, разчитайки на отсъствие от къщи през целия ден. Освен това, звездите ви съветват, да не се вълнувате по този повод. Приятелите не са в течение на вашите семейни неща, и затова вероятността от ненужни сплетни е изключена.

Везни

Много комфортен ще бъде ритъма на този ден за вас: за никъде няма да бързате, а ще успявате във всичко, с което се захванете и дори няма да чувствате умора. Не трябва да се страхувате от сложни неща: днес ще се справите с тях отлично, дори и никой да не Ви дойде на помощ. Ще трябва да вземете решение, от което ще зависят по-нататъшните отношения с важен човек. Спокойно анализирайте ситуацията, тъй като имате необходимата информация, и ще имате възможност да постъпите правилно.

Скорпион

Търсете в очите на ближните си съчувствие, а не възхищение. Когато го намерите, ще знаете , към кого трябва да се обърнете за помощ, в случай на нужда. И едновременно с това ще си изясните, кой само ви хвърля прах в очите.

Стрелец

Днешния ден е подходящ за душевно уединение и творческа работа. През деня ще ви се наложи да преразгледате своите приоритети в отношенията със своя любим човек. За да може те да се развививат и по-нататък, трябва да се намерят компромиси и да се помирите с някои неща. В резултат, отношенията ви ще станата по-добри и по- здрави. В работата денят е благоприятен за планиране.

Козирог

През този ден около вас могат да стават важни и значими събития, но съвсем не е задължително те да ви засягат непосредствено. Много е вероятно да се наложи да се радвате на успеха на своите приятели и роднини, или да се възползвате от тяхната подкрепа и покровителство. Времето е подходящо за запознанство с популярни личности с цел общо разширяване на кръгозора. Възможно е кратко пътуване с познавателна цел.

Водолей

Днес и сами няма да знаете, какво искате от своя любим човек. Като следствие от това няма да знаете и какво може да очаквате от него – всяко действие и всяка негова реакция на вашето поведение, ще предизвикват у вас отрицателни емоции. Постарайте се просто нищо да не очаквате – така може би е по-лесно…

Риби

Днес нещо така силно ще разстрои вашия партньор, че вие за пръв път от толкова време нама да можете да видите сълзите му. А това, навярно, ще ви направи силно впечатление. Донесете кърпичка и говорете, говорете, говорете…Нищо не успокоява по- добре от думите. Само в никакъв случай не повишавайте глас…

- реклама -