Хороскопът

Хороскопът за 7 февруари: Щастлива любов за Лъвовете, ново начало за Девите

Овен

Днес ще имате голяма нужда от съвет на приятел. Съветът ще се окаже много ценен и ще Ви помогне да оправите отношенията си с любимия човек. Само че не трябва да направите всичко дословно, защото на всички е известно, че абсолютни истини не съществуват.

Телец

Телците лесно се влюбват и си губят главата. Внезапно нахлулите чувства могат да тласнат представителите на този знак към необмислени, а често и глупави постъпки. От друга страна, ще получите куп нови впечатления, и като цяло денят ще бъде много приятен. Само не забравяйте обещанията, които сте дали по-рано.

Близнаци

Чувствате се прекрасно. Въобще не се стеснявате да изразявате своите чувства, независимо от техния характер или пък от мястото, на което се намирате. Организирайте събиране за близки и приятели. Тъй като те не са един и двама, най-добре би било предварително да позвъните на обичайната си компания и да ги предупредите.

Рак

Има вероятност да откриете у себе си таланти и способности, останали незабелязани досега. Много бързо се учите да прилагате чуждия полезен опит и добрите навици. Денят е подходящ за общуване с умни и интересни хора, които с желание ще Ви приемат в своята компания. Що се отнася до повърхностните особи, които се интересуват само от себе си – дръжте ги по-далече.

Лъв

Не можете да обясните нито на себе си, нито на другите, защото обичате този човек. Но ето, обичате го! Днес ще разберете това особено ясно. Впрочем, хората казват, че ако можете да кажете „за какво” и „защо” – това не е любов. Така че не си заслужава толкова да се задълбочавате. Просто обичайте!

Дева

Освободете се от всичко, което не Ви е подвластно и не можете да контролирате. Да, това е лесно да се каже, но е по-трудно да се направи, но веднага щом започнете да полагате усилия, незабавно ще усетите вкуса на свободата. Понякога чувството за вина ще възпрепятства забравянето на старите неудачи, лошото отношение и други неприятни драми. Ако се чувствате виновни, задайте си въпрос защо и просто продължете напред.

Везни

Неутрален ден от всяка гледна точка, освен романтичната, където влиянието на позитивните тенденции ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите много лични проблеми, ако се отнесете към тях сериозно, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с любимия човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкова ще бъде по-добре.

Скорпион

Причини за безпокойство има, но те не са така сериозни, както Ви се струва сега. Колкото се може по-рано си набележете цел и се придържайте към собствен график. Изключително полезна е самодисциплината: именно тя ще помогне да избегнете хаоса, излишната суета и неразбориите. Решаването на голяма част от семейните проблеми ще легне на Ваш гръб. Постарайте се да вземете под внимание интересите на всички.

Стрелец

Днес ще допуснете няколко досадни грешки по време на общуването с Вашия любим човек, но те не трябва да огорчават нито Вас, нито него, до колкото от грешки не е застрахован никой, и вие , като здравомислещи хора, трябва да ртазбирате това.Иначе ще останете с едно неприятно чувство за неудовлетвореност в душите си…

Козирог

Хубав ден да завъжете нови и перспективни запознанства с очарователни представители на противоположния пол. Погледнете ги, усмихнете се, очаровайте ги и ги омагьосайте… Въобще – всичко, което умеете, плюс още малко експерименти… Това ще Ви направи неповторими.

Водолей

Днес с учудване ще откриете, че Вашия любим човек всъщност е доста по- интересен от това, което Вие сте смятали. С него може да се поговори на най-неочаквани теми и да получите отговори на такива въпроси, на които въобще не сте и очаквали .

Риби

През този ден Ви е просто необходимо усещане за независимост, а също и свобода при получаването на нови и оригинални впечатления. Лошото самочувствие, семейните несполуки, неприятните спомени и други негативни преживявания са в състояние днес да направят от Вас непоносим човек, докато отличната физическа форма и доброто настроение ще Ви превърнат в желана компания за всяко начинание.

- реклама -