Хороскопът за 6 декември: Емоционален ден за Раците, лесни пари за Стрелците

Хороскопът

Овен

Би било добре да се замислите за събитията от недалечното минало и да анализирате своите постъпки и изказвания. Много от това, което става днес, е следствие на нещо, направено от Вас по-рано и всъщност се сблъсквате с последствията от собствените си грешки. За съжаление, днес сте склонни да търсите виновни, а не изход от положението, та затова денят ще бъде доста неефективен. Днес трябва да се погрижите за себе си.

Телец

Днес много неща в личния Ви живот ще зависят от Вашата сдържаност, умения да се грижите за себе си и търпимост към хората, които Ви обкръжават. И към Вашия любим човек на първо място. Ако такива качества се открият в душата Ви навреме, няма да възникнат никакви проблеми през този ден.

Близнаци

Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има голяма вероятност за неуспехи, а и за досадни грешки, към които някой непременно ще се стреми да привлече вниманието на шефовете. Бъдете изключително внимателни, ако се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: днес може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите слабости, и затова днес ще Ви простят както капризи, така и пропуски. Денят е подходящ за романтични срещи. Възможни са неочаквани подаръци.

Рак

Телефонно позвъняване ще Ви изненада в най-неподходящия момент. Задължително се обадете! Това, което ще Ви кажат, може значително да промени Вашите планове за деня, а даже и за цял живот! Напълно възможно е това да бъде още една крачка към онзи заветен ден, когато Маршът на Менделсон ще бъде свирен за Вас.

Лъв

Денят ще се окаже плодотворен, ако се ръководите от собствените си планове и интереси. Днес малко егоизъм няма да Ви навреди, но неговото отсъствие може да се окаже сериозен проблем. Бъдете внимателни: от Вашата доброжелателност може да се възползват хора, които просто ги мързи да решат собствените си проблеми самостоятелно. Възможно е решаване на отдавнашни проблеми, а и прекратяване на конфликти, които дълго време не са давали спокойствие на Вашите близки. Интуицията ще Ви помогне да намерите общ език с любимия човек.

Дева

Посветете деня на съвместни разходки с любимия човек. Ходенето пеша помага по-добре да разбирате чувствата си един на друг и това е доказано от психолозите. Това подсказва, че ще можете да разрешите всички свои проблеми, ако в момента имате такива. И още нещо – разходките са полезни за здравето.

Везни

За Вас този ден ще бъде благоприятен, само че е нужно да помните, че първата му половина ще бъде много по-ползотворна от втората. Затова е добре да станете по-рано и да се заемете с работа, а следобеда да оставите за приятна почивка в компанията на близките си. Денят не е лош за обиколка по магазините. Само не си правете експерименти с имиджа.

Скорпион

Денят ще бъде наситен със събития. Трябва да сте готови да действате бързо, мълниеносно да взимате решения и да се приспособявате към обстоятелствата. Жизненият Ви тонус ще бъде висок. Всичко, ставащо около Вас, ще възприемате с интерес. Възможна е среща с човек, влиянието на когото в живота Ви ще бъде сериозно и продължително. Това е един от тези дни, когато трябва да се вслушвате не само в собствената си интуиция, но и в съветите отстрани. Те ще са Ви много полезни.

Стрелец

Много доходен ден – Стрелците ще имат възможност бързо и без особени усилия да напълнят портмонето си. Възможни са интересни делови предложения, на които ще трябва да се отговори до края на седмицата. Използвайте оставащите дни за събиране на информация, и не отлагайте решението за последния момент. Вероятно е неприятно произшествие, което ще се отрази негативно на отношенията Ви с членовете на семейството.

Козирог

Доста трудно ще Ви бъде днес да поддържате нивото на общуване, прието в компанията, в която ще се намирате. Не се опитвайте да се покажете по-добри, отколкото сте, защото това ще има обратен ефект.

Водолей

От време на време Вселената се намесва, взема важни решения и ни кара да завием наляво, макар и да сме твърдо уверени, че правилната посока е надясно. Това е само един от случаите, а като се има предвид Вашата чувствителност, Вие ще го разберете веднага щом отворите очи. Но всичко ще Ви се изясни съвсем скоро и където съвсем не предполагате, когато се срещнете и поговорите с човек, който незабавно Ще Ви предразположи към себе си. Просто Ви е писано да се срещнете.

Риби

Най-добрата импровизация е тази, която е щателно изрепетирана. Днес това правило важи с пълна сила за Вас. Спонтанните решения няма да помогнат за подобряване на Вашия личен живот. Затова звездите препоръчват, внимателно да обмисляте всичко, и да действате по предварително направения план.