Хороскопът за 4 декември: Близнаците да бъдат по-пестеливи, Раците да не отлагат важни задачи

хороскоп

Овен

Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте онова, което са направили другите хора. Възможни са проблеми в бизнеса заради колективните финансови средства или заради някакво наследство. В любовта избягвайте излишната импулсивност и ината.

Телец

Няма да е лесно днес на вашия любим човек да обясни някаква истина, която ще му се струва безусловна. Постарайте се да вникнете в нея колкото се може по-рано и по-бързо, за да не дразните партньора си, а и да не го доведете до нервен срив, вероятността за което е твърде голяма.

Близнаци

Няма да ви попречи, ако смените сегашния си начин на живот с по-сдържан. И времето, и парите, които сте харчили толкова безгрижно, са на границата на привършването и затова днес е най-подходящото време да проявите строг консерватизъм.  Поставете си за цел да проверите и да се убедите колко малко можете да харчите за деня и колко бързо можете да тичате по задачи!

Рак

За вашия знак днес най- продуктивното време е началото на деня. Затова с всичко неотложно опитайте да се справите, докато е още рано. След това си направете план как ще прекарате вечерта и най- вече къде. Не мислете за работата, защото ако оцените „мащаба на бедствието”, няма да сте доволни от свършеното. И не се ядосвайте със свекървата или тъщата – те са необходимо зло…

Лъв

Ако си представите живота като боксов мач, а противникът – като твърде самонадеян човек, бихте спечелили една съкрушителна победа! Приемете поздравления и по-бързо се отправяйте към своя ъгъл, за да възстановите силите си. Предстои ви още един рунд! Ще се наложи доста да се постараете, за да не се отвличате със странични неща и да не загубите интерес към ставащото.

Дева

Днес ще ви бъде доста трудно да вземете някакво решение, което ще окаже определено влияние на съдбата, настроението и възможното щастие на вашия любим човек. Само че вие и сами знаете за необходимостта от такова решение и нищо няма да може да направите.

Везни

Вашият любим човек е и вашият най-добър приятел. А освен него имате и още много, много приятели. Звездите ви съветват днес да си поиграете с него на котка и мишка – просто така – от ловна страст. След това му се усмихнете и се постарайте да живеете задружно. Това само би ви направило още по-близки.

Скорпион

Постарайте се да се настроите за положителни емоции, макар че е възможно да усетите, че губите сили, или пък пристъп на лошо настроение. Вероятни са емоционални трудности в семейството и с тези, които обичате. Показните разходи за удоволствия могат да предизвикат финансови затруднения.

Стрелец

Ще ви бъде лесно докажете себе си във всичко, което правите, стига да не сте се претоварили през изминалите дни. Всички нестандартни и странни неща ще ви привличат като с магнит. Добър ден за работа с компютри и техника.

Козирог

Можете да разчитате на подкрепата на своите близки, която до голяма степен ще облекчи този и без това нелек ден. Ще възникнат немалко проблеми, но всички те може да бъдат решени само в случай, че не решите да действате самосиндикално. Не се стеснявайте да признаете, че сте се озовали в затруднено положение. Ако скривате това, никой дори няма и да се досети, че имате нужда от помощ.

 Водолей

За да решите текущите проблеми през този ден, трябва да ограничите своите емоционални прояви, отреждайки им строго определено място. Голяма роля ще играе готовността ви да спазвате закона, придържайки се към стандартните норми на поведение, а също и да се съобразявате с правилата, поставени от други хора. Възможни са усложнения при контактите с родителите, деловите съюзници или брачния партньор.

Риби

Днешният ви ден ще бъде тъжен и безрадостен и затова трябва да се подготвите от рано – и не само вие, а и вашият любим човек също трябва да се подготви. Нека не се учудва на мълниеносните промени на настроенията и крясъците ви, а вие се постарайте да се сдържате.