хороскоп

Хороскопът за 28 януари: Нови начинания за Девите, приятна компания за Раците

Овен 

Днес може да намерите нови увлечения, или да откриете допълнителен източник на доходи. Кръгът Ви на общуване ще се разшири. Хората, стремящи се да бъдат редом с Вас, не са така добри и безкористни, както Ви се струва. На някого ще се сторите недружелюбни, но това не е голяма беда. Вечерта самочувствието Ви може да се понижи и не е изключена безсъница.

Телец

За Вас започва по-спокоен и рефлексивен период. Затова сега е най-подходящото време за приключване с нещата, свързани с публичността. Всички, които се оплаквате, че не им достига Вашето внимание, трябва да го получат колкото се може по-скоро. Нивото на Вашата енергия ще тръгне към спад, затова вечерните разходки и бягане са онова, от което се нуждаете особено много, за да се заредите с енергия отново.

Близнаци

През този ден Вашата половинка ще има за Вас важна новина. Тя ще засяга непосредствено Вашите отношения. При това тя ще бъде приятна. Все пак звездите Ви съветват за всеки случай да се подготвите за неприятна. Тогава от хубавото ще можете да изпитате много повече удоволствия.

Рак

Това е ден на приятно неформално общуване. Не се отказвайте от поканите за празненство по случай рожден ден или някакво друго тържество. Ще прекарате времето си добре, ако се окажете в компанията на почти непознати хора. Освен това този ден е изключително подходящ за среще с родителите на Вашата „половинка” и съвсем няма да е трудно да намерите общ език. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занимание.

Лъв

Подгответе се за един сложен ден, в който ще се наложи да признаете, че много от положените усилия за постигане на целта са били напразни. Надеждите, за съжаление, не е било писано, да се сбъднат. Ще се наложи да проявите не само упорство и целеустременост, но и самообладане, в комбинация с мъдрост. Грешките, допуснати днес, може скъпо да Ви струват. Постарайте се, да сте добри към своите близки, защото те се нуждаят от Вас.

Дева

Много добър ще бъде денят за Вас, ако започвате работа на нова длъжност. Това ще Ви даде възможност да покажете своите добри страни. Отношенията в семейството ще бъдат спокойни и хармонични, и може да разчитате на подкрепа и помощ от близките си. Плодотворно ще бъде обсъждането на съвместни планове за бъдещето. Независимо дали става дума за организиране на съвместна почивка, или за голяма покупка.

Везни

Предстои Ви усещане за полет и вълшебна приказка, чийто герой неочаквано сте станали. Нищо няма да бъде в състояние да развали днес Вашето настроение. Гледайки Ви, хората ще си мислят: „Има и щастливци на този свят!”- и тихичко ще Ви завиждат.

Скорпион

На Вашия любим човек днес ще му се прииска, да Ви даде някакъв ценен съвет. Вие непрекъснато ще бъдете с усещането, че не се нуждаете от такъв. В крайна сметка преди да направите каквото и да било, по-добре го изслушайте. Може пък действително да се окаже, че ще Ви свърши работа.

Стрелец

Днес правете обратното на това, което сте свикнали. Когато сте обхванати от пътна треска, действайте, ръководейки се от своите инстинкти. Ако Ви е трудно да отворите очи, това само показва важността на онова, което трябва да видите. А ако сте привикнали да знаете, какво Ви предстои, възможно е, да е дошло време за някакви тайни.

Козирог

Удивително е, но днес няма да Ви се иска да мислите за последиците от своето поведение. Нито за това как то ще се отрази на по нататъшните Ви отношения с любимия човек. Ще постъпвате така, както Ви се иска, и ще правите онова, което Ви се прави.

Водолей

Крайно време е да се вгледате в някои стари и ненужни привички, които все още имате. Не можете да се преродите за една нощ. Привичките се променят с времето, а и много често ни даряват с усещане за измамен комфорт. Но това не е основание, да не се опитвате да се промените.

Риби

Днес се заемете с търсене на ново занимание или хоби – трябва да се отвлечете от негативните мисли, които са Ви завладели в последно време. Понякога Ви се струва, че някои неща вече са останали в миналото, че сте се разделили със старите проблеми. Но те отново се появяват в живота Ви. Вие сте по-силни от тях, но не позволявайте на своята ситуация да Ви доведе до положение, от което да не можете да излезете. Постарайте се да стоите на безопасно място.

- реклама -