Хороскопът за 20 ноември: Късметът се усмихва на Раците, труден ден за Везните

Хороскопът

Овен

Днес се вслушвайте по-внимателно в думите на своите приятели. Те ще ви кажат нещо важно. Макар че има и други начини за получаване на информация, не е зле да не ги пренебрегвате! Подгответе се за сцена на ревност от любимия човек. Май разправиите ще са неизбежни.

Телец

Вашето щастие е безтегловно и нетрайно. Достатъчно е само едно духване на вятъра, за да изчезне. Вашата половинка не винаги разбира това, затова си заслужава тактично да й го напомните. Нека и тя пази онова, което е така скъпо за Вас.

Близнаци

През този ден ще разберете, че на своя любим човек може да имате доверие, и даже повече, отколкото сте считали за възможно и допустимо. Постарайте се да направите всичко възможно, за да се запази доверието за колкото се може по-дълъг период. От вас зависи действително много.

Рак

През този ден звездите ще бъдат на ваша страна, а това значи, че късметът ви се усмихне и всяко ваше желание обезателно ще се изпълни. Само че си пожелайте нещо действително радостно, ярко и удивително, за да не се налага после да съжалявате за изпуснатите възможности. Това се отнася и за личния ви живот.

Лъв

Ако Ви се струва, че сте се отклонили от правия път, сверете нещата със своя вътрешен компас. Подсъзнанието ви твърдо знае правилното направление и трябва да се вслушате в него, за да преминете на следващия етап от своя живот. Предстои ви да усвоите още няколко урока. Някои от тях ще бъдат болезнени, някои – приятни. Какво ще изберете, зависи от това, доколко уверени се чувствате.

Дева

Не бъдете прекалено сериозни – този ден представлява низ от нелепи произшествия, на които може само да се посмеете. Най-добре е да се отдадете на разпускане, а не да се се заседявате пред телевизора: чистият въздух и физическото натоварване ще са ви от полза. Може да се срещнете със стар познат, което само ще укрепи предишните симпатии.

Везни

Днес ще ви бъде много трудно и самотно. Между другото, такова ще бъде усещането и на вашия любим човек. Но нито вие, нито той бихте си го признали, колкото и парадоксално да звучи това. Може би не трябва да скривате своите настроения, особено ако те определят модела ви на поведение?

Скорпион

Днес обърнете повече внимание на факторите, които ви задължават да вземете едни или други решения. Опитайте се да вземете под контрол всичко. В отношенията с колегите е възможно да се наложи да излезете от рамките на привичните действия, за да покажете, че са длъжни да се съобразяват с вас.

Стрелец

Ако предпочитате оригиналните задачи, които имат творчески характер, събитията през този ден може да се окажат по вкуса ви. Но даже и при това положение звездите намират за необходимо да Ви предупредят за възможни странности, изненади и проблеми, а и за свързаните с тях последствия. Много е вероятно да се случи нещо нестандартно. Дори и при обичайните събития не са изключени много бурни емоционални реакции.

Козирог

Езикът, на който ще си говорите с вашия любим човек днес, ще бъде езика на ехидността. Тези, които не познават достатъчно вашата двойка, ще бъдат напълно убедени, че се карате. А всъщност така ще ви бъде по- уютно и комфортно. Какво пък, щом така ви харесва!

Водолей

Днес не трябва прекалено решително да се занимавате както с вашата съдба, така и със съдбата на своя любим човек. Това може да се окаже с прекалено неприятни последствия, причинени както на всеки от вас по отделно, така и на тандема ви като цяло.

Риби

Денят е свързан с приятни семейни събития, а е възможно и получаването на добри новини от далечни роднини. Наистина, Рибите-родители може и да се пообезпокоят, тъй като има вероятност за децата им неочаквано да възникнат трудности. Запазете миролюбиво настроение и вярвайте в своите потомци: с много от проблемите те ще се справят сами.