Хороскопът

Хороскопът за 19 февруари: Рибите сбъдват желания, Лъвовете постигат хармония в любовта

Овен

През този ден партньорът или началникът ви може да са в лошо настроение, поради което той (или тя) може и да не споделя Вашия оптимизъм и скептично да се отнасят към замислите Ви. Не е най-подходящото време за споделяне на нови предложения. Не се препоръчва встъпване в брак или изясняване на отношенията с родителите.

Телец

Много трудно ще Ви бъде да изберете правилната линия на поведение, тъй като събитията през този ден ще изглеждат противоречиви. Интуицията нещо все още се бави да Ви подскаже каквото и да било, и много често се улавяте в мисли, че просто изоставате от хода на събитията. Личните отношения напомнят минно поле. Даже и при стабилните двойки са възможни разногласия.

Близнаци

Tрябва да сте внимателни в работата. Има голяма вероятност за неуспехи, а и за досадни грешки. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите слабости, и затова днес ще Ви простят както капризи, така и пропуски. Денят е подходящ за романтични срещи и за излизане в обществото. Възможни са неочаквани подаръци.

Рак

През този ден трябва да се усмихвате колкото се може повече и по-широко, и то не само на своя любим човек, а на всички останали. Колкото по-искрено е изражението на Вашето лице и радостта от ставащото, толкова повече събития в живота Ви през този ден, ще завършат прекрасно.

Лъв

Днес Вашият любим човек ще Ви разбира от първата дума и поглед, и даже по-добре, отколкото Вие самите се разбирате… А това ще рече, че няма никакъв смисъл да хитрувате и извъртате, както и да опитвате да скриете от всевиждащото око това, което става в душата Ви.

Дева

Няма никакви съмнения в това, че в кръга на възложените Ви задължения Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обхваща ленност, и когато Ви се иска да се избавите от всички задължения наведнъж. Това е нормално, защото всеки човек от време на време се нуждае от почивка.

Везни

Днес не трябва прекалено сериозно да се замисляте какво Ви предстои с Вашия любим човек за бъдещето, а и за в съсвсем скоро време. Живейте с проблемите на днешния ден, плувайте по течението и се наслаждавайте на това, как Ви полюляват вълните на реката на живота.

Скорпион

Книгата, която ще Ви попадне днес, ще се окаже много полезна и коренно ще преобърне представите Ви за това, какви трябва да бъдат идеалните любовни отношения. Постарайте се максимално да сте в съответствие с прочетеното, без да съсипвате нито собствения си живот, нито живота на Вашия любим човек.

Стрелец

Към днешния ден сте успели да си пробиете път през най-забърканата част на Вашето неголямо емоционално препятствие. Ситуацията започва малко по малко да се прояснява, а Вие започвате да се чувствате доста по-щастливи. Мястото Ви сред останалите хора е надеждно, и отлично знаете каква позиция заемате. Пазете своя растящ оптимизъм, защото благодарение на него ще успеете да преминете през оставащия път.

Козирог

Днес за Вашия любим човек няма да е лесно да Ви убеди в това, че действа правилно и стратегията му на поведение се явява оптимална за дадената ситуация. Вие ще гледате на ситуацията по съвсем друг начин, и ще я приемате по друг начин. Споделете своята гледна точка със своята половинка.

Водолей

Днес ще Ви бъде доста трудно да се държите адекватно с Вашия любим човек и затова съвсем няма да е чудно, че поведението Ви на моменти ще го шокира. Екстарвагантността, разбира се, няма да навреди на Вашия образ, но не трябва да злоупотребявате с нея.

Риби

Денят е свързан с приятни семейни събития, а е възможно и получаването на добри новини от далечни роднини. Днес можете да поглезите себе си, а денят обещава изпълнението на някакви отдавнашни желания. Само при общуването с малко познати хора трябва да сте изключително предпазливи – има риск да кажете излишни неща и с това да си навлечете гнева на другите.

- реклама -