хороскопът

Хороскопът за 16 април: Късметът следва Раците, жените Близнаци днес ще цъфтят

Овен

Днес Овните трябва да следват своите желания. Интуицията ще подсказва на представителите на знака с какво трябва да се заемат, за да прекарат времето си увлекателно и полезно. Всъщност ще има разнообразни развлечения вкъщи, а смяната на обстановката ще окаже вдъхновяващо въздействие на представителите на знака. Не са изключени малки разногласия и разправии с близки хора.

Телец

През този ден Вашият любим човек ще поиска да Ви покаже някакви свои таланти в тази или онази област и ще направи всичко възможно, за да се представи пред Вас в най-добра светлина. Постарайте се да му се възхищавате: нищо друго не се изисква от Вас.

Близнаци

Жените Близнаци днес ще цъфтят! Положението на звездите и планените е такова, че ще благоприятства разцъфтяването им като роза след дъжд. Близнаците- мъже ще излъчват неповторим чар и ще привличат представителките на противоположния пол. В умели ръце такъв чар може да бъде крайно разрушителен!

Рак

Днес ще ви върви дори в дребните неща. За обстоятелствата няма да са така благоприятни, но пък ще имате възможност да поотложите по-важните неща. Без усилие ще получите помощ и подкрепа не само от близките си хора, но и от съвсем скорошни познати. Жизненият Ви потенциал е висок и самочувствието Ви ще бъде много добро.

Лъв

Най-сетне ще започнете да разбирате как влияете на обкръжавашите и това все повече започва да Ви харесва. Днес ще имате шанс да се убедите в това, когато привлечете към себе си вниманието на множество хора. Те възприемат Вашите идеи сериозно. Тогава защо не вземете да направите и Вие същото? Не надценявайте обаче властта, която имате над хората, защото може да изпуснете голяма възможност.

Дева

Ще се наложи да избирате между желаното и необходимото, но за съжаление няма да успеете да обедините едното с другото. Чувството Ви за дълг ще бъде силно, а това на моменти ще Ви помага да се справите с отрицателните емоции. През втората половина на деня вероятността за конфликти нараства. Възможни са неочаквани покани, купони и незапланувани развлечения. Не стойте до късно.

Везни

Днес ще Ви бъде трудно. Непрекъснато ще се карате с обкръжаващите, макар че съвсем няма да целите това. Въпреки че не искате да обидите когото и да било, често правите забележки, които се тълкуват неправилно. По-добре говорете направо, защото по този начин ще можете да избегнете недоразуменията. Няма да Ви е излишна помощта на близките, но преди да я получите, ще се наложи да изслушате куп неприятни наставления.

Скорпион

Днес ще разберете, че не можете да изисквате от своя любим човек онова, което обикновено изисквате от всички представители на противоположния пол. Дали наистина всичко е така хубаво? Не си ли надявате розови очила, които за миг могат да се разбият?

Стрелец

Видели сте сериозни признаци за това, че отлично се справяте със ситуацията. Продължавайте да следите онова, което Ви подсказва интуицията, и правете само неща, които Ви се струват правилни. Започвате да се чувствате комфортно, вършейки неща, които никога по-рано не са Ви били интересни и приятни. Всъщност животът е изпълнен с изненади.

Козирог

Не всичко, което блести, е злато…. Предлагат Ви нещо, което предизвиква у Вас неприятни усещания? Това предложение Ви изглежда неоправдано или неетично? Изглежда е точно такова и е най-разумно от Ваша страна да се откажете от него. Ако пък не сте уверени, консултирайте се с надежден източник, чиито съвети в миналото не са Ви подвеждали. В професионалната Ви дейност може да се появи сериозна работа, която ще се отрази негативно на Вашето самочувствие.

Водолей

Днес Вашият любим човек няма да е склонен да Ви предостави свободно от себе си време, тъй като ще смята, че всички свободни промеждутъци, в които не сте заети с нещо много важно, ще трябва да отделите и посветите на него. Постарайте се да го убедите в противното, ако неговата позиция не Ви устройва, но едва ли ще може да постигнете някакъв успех.

Риби

Как се обръщате към любимия човек? Две- три нежни прозвища и това е всичко? А ето, че от името на Вашата половинка може да се измислят доста ласкави производни! Днес е най- подходящия ден за експерименти от подобен род. Опитайте!

- реклама -